Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20190729_153219.webp

Cagliari'nin maaş tablosu.

Daha fazla yazmak bana YAKIŞMAZ.... AMA REZALET.... ZORLU... RUFFFLES HOTEL de şu an bir yazık var.... Sıkıntılı durum ve yakışmayan hareketler... Sen buraya bunun için transfer EDİLMEDİN M..!

otele fuhuscu cagirip seks yapmis iddaalari var

Vasfi istediğimiz tüm transferler gerçekleştikten sonra nöbeti ben açayım , topal arda türüç gibi isimlerden korunuruz.
İstediğimiz adamlar Falcao, Nainggolan ( ya da ayarında bir isim (yuh lükse bakar mısın)) yedek forvet, yedek orta saha yerli, yedek stoper. Zaten bunları aldıktan sonra o 3lüye kadroda yer kalmıyor

Nasil atip tutuyorsunuz ceyrek final nasil banko grupta 1 den liverpol 2 den city barca filan gelirse banko gruptan cikicakmisin kagit uzerine isim yazmakla kadro olmaz

Biz kagit uzerinde ne kadrolar gorduk sahada dokulen o yazdigin kadro uefa liginde final oynarasa sukret

Bİrşey atıp tuttuğumuz yok. Gündemdeki oyunculara göre bir kadro oluşturulmuş ve bu kadrodaki adamlar bildiğimiz potansiyellerinde oynarlar ise güzel kura ile evimizdeki taraftar avantajı ile yapamayacağımız birşey değil. Sen Galatasarayımızın gücününü küçümseme bence geçmişimizde örnekleri mevcuttur.

Daha fazla yazmak bana YAKIŞMAZ.... AMA REZALET.... ZORLU... RUFFFLES HOTEL de şu an bir yazık var.... Sıkıntılı durum ve yakışmayan hareketler... Sen buraya bunun için transfer EDİLMEDİN M..!

otele fuhuscu cagirip seks yapmis iddaalari var

boş bir serzeniş. hangi topçu bilmem ama saha dışında suç işlemediği müddetçe ne halt ederse eder.

eğer sahayı etkilerse o zaman tepki görebilir elbette ama onun haricinde adam istediğini yapar, millete ise b.k yemek düşer.

boş bir serzeniş. hangi topçu bilmem ama saha dışında suç işlemediği müddetçe ne halt ederse eder.

eğer sahayı etkilerse o zaman tepki görebilir elbette ama onun haricinde adam istediğini yapar, millete ise b.k yemek düşer.
Abi kumarsa yasak. Fuhuş ise zaten yasak.

Diagne-Ozorn gider Falcao ve bir orta saha gelir.

Luyindama-Marcao'nun alternatifleri,
Ahmet-Donk olur.

Mitroglou'nun maaşını ödeyecek kulüp zor bulunur, muhtemel kalabilir. Falcao-Mitroglou ve mecbur kalırsak Babel santrafor alternatifi olur.

Emre Mor mutlaka alınmalı ilk 11'i zorlayacak bir isim Jimmy Durmaz ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt