- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Yeni haftaya girdik transfer bonbaları halen patlamadı. Yönetim istifa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern‘de baya cöptü. Asiri derecede agir topcu. Zorunluluktan stoper oynatmislardi, rezil ötesi oynayinca postalamislardi. Umarim alirlar feci derecede ellerinde patlar. Acayip söverler bence gelirse. Jailson bundan cok daha hareketli ve atletikFener'in başkanı Luis gustavo için marsilya'ya gitmiş.
Gustavo'yu takip eden varmi?
Son durumu nedir.
Eskiden fena değildi şimdi nasıl?
Yaşı 32 olmuş.
Bunlar eliften gelen 16 milyonu iyi degerlendirmemeli.
Galatasaray Diagne ve Mitroglunu gönderebilirse bir Scout transferi yapmayı planlıyor. Hedefte ki isim ; Godsway Donyoh
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun takımla alakası yok arkadaşım kura şansın olmadıktan sonra ikinci tur hayal kesin çeyrek final yazarsan ozaman garip oluyor. Kura şansımız olursa çeyrek finali zorlarız yazarsan sana hak veririm iki baba geldimi hiç bir takım birşey yapamaz gerçekçi olalımBİrşey atıp tuttuğumuz yok. Gündemdeki oyunculara göre bir kadro oluşturulmuş ve bu kadrodaki adamlar bildiğimiz potansiyellerinde oynarlar ise güzel kura ile evimizdeki taraftar avantajı ile yapamayacağımız birşey değil. Sen Galatasarayımızın gücününü küçümseme bence geçmişimizde örnekleri mevcuttur.
Uefada toplasan baş takımlardan 3-4 tane gelir ki onlarda başaltı takımlarEleştirinde bile övgü var vasatın uefa finaliyse hepimizden daha cüretkarsın.
Daha fazla yazmak bana YAKIŞMAZ.... AMA REZALET.... ZORLU... RUFFFLES HOTEL de şu an bir yazık var.... Sıkıntılı durum ve yakışmayan hareketler... Sen buraya bunun için transfer EDİLMEDİN M..!
otele fuhuscu cagirip seks yapmis iddaalari var
sevişmek rezalet bi şey miDaha fazla yazmak bana YAKIŞMAZ.... AMA REZALET.... ZORLU... RUFFFLES HOTEL de şu an bir yazık var.... Sıkıntılı durum ve yakışmayan hareketler... Sen buraya bunun için transfer EDİLMEDİN M..!
otele fuhuscu cagirip seks yapmis iddaalari var
Çok yoruyor insanı değil mi...sevişmek rezalet bi şey mi
sevişmek rezalet bi şey mi