Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı da sadece görmekle yetindi. Dortmund'da kaptana bağırmalar, Celta'da antremandan kovulmalar. Kafa olarak topa çok uzak. Bu yüzden Emre'ye muhalifimEmre mor daha 22 yaşında dortmund gördü ispanyada oynadı alınabilir risk.
Uzun saçlı hali çok kötü
![]()
![]()
Kısa saçlı ise karizma
![]()
![]()
3 Ağustos ta İstanbul donusu.
Falcao sende orda ol... :-)
aslında kafa olarak topa yakın ama takım oyununa genellikle yatkın olmak istemiyor kendini göstermek çabasındaSıkıntı da sadece görmekle yetindi. Dortmund'da kaptana bağırmalar, Celta'da antremandan kovulmalar. Kafa olarak topa çok uzak. Bu yüzden Emre'ye muhalifim
Bilmiyorum, magazine konu olması, yaptırdığı taht, her hocayla sürtüşmesi. Büyük soru işareti.aslında kafa olarak topa yakın ama takım oyununa genellikle yatkın olmak istemiyor kendini göstermek çabasında![]()
dordmunt hocasıyla sürtüşme sebebi hocasının herşeyi bildiğini sanması o hocayı tanıyan çoğu kişi emreye o konuda hak verir taht konusunda haklısınBilmiyorum, magazine konu olması, yaptırdığı taht, her hocayla sürtüşmesi. Büyük soru işareti.
Adama mı yürüyonuz napıyonuz,kaldı ki o size bakmaz ben varkenevrim geçirmiş resmen zeus erkeğim![]()