Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wellbeck stirling ikilisinden birini almaliydik bence

Hizli forvet tam bizlik olurdu

Yanlis yapiliyor bu konuda

.
Screenshot_2019-07-29-16-14-39-632_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dordmunt hocasıyla sürtüşme sebebi hocasının herşeyi bildiğini sanması o hocayı tanıyan çoğu kişi emreye o konuda hak verir taht konusunda haklısın :D
Benim bahsettiğim sürtüşmeler Celta hocaları ile oldu. 4 defa antremandan kovuldu. Heralde Celta tarihinde bir ilktir bu.

Haluk Yürekli: "Galatasaray, scout ekibinin raporu doğrultusunda yöneticilerin bile ismini bilmediği 24 yaşında ismi sır gibi saklanan golcü için bu hafta içinde düğmeye basacak."

Wellbeck stirling ikilisinden birini almaliydik bence

Hizli forvet tam bizlik olurdu

Yanlis yapiliyor bu konuda
Abi çok sakatlanıyor ikisi de. Yoksa ne serbest kalabilirlerdi ne de 1 temmuzdan beri boş gezerlerdi. İkisini toplasan 1 sezonluk maç çıkmıyor

Fatih Terim, 'Deniz Türüç'ü mü yoksa Emre Mor'u mu istersiniz?' diye soran Abdurrahim Albayrak'a 'Emre Mor'u istiyorum' cevabını verdi. (Hürriyet)

welbeck wanyama falan istemem abi. bu adamlar sakatlar ya sakat. bir gelirler bir bakmışssın 6 ay yok

Zebellah gibi ara pas atacak topcularimiz var

Seri belhanda feghouli babel marcao
Mariano nagatomo

Ama bu kosulari kullanacak forvetimiz yok

Diagneyle mitrogluna atilan ara paslarini hatirliyorum dotlerini kaldiramiyorlarfi

Su zenginlik bi bizde var

Fenerde sunu yapacak max 3 tane adam var kruse, emre, ekici
Trabzon keza sosa yusuf abdus
Bjkde bi lajic

Yazik oluyor forvetde hizli adamin olmamasi

Abi çok sakatlanıyor ikisi de. Yoksa ne serbest kalabilirlerdi ne de 1 temmuzdan beri boş gezerlerdi. İkisini toplasan 1 sezonluk maç çıkmıyor

Ya zaten baska turlu trye nasil getireceksin firsat transferi bu

Hangi futbolcunun garantisi var

Bu ikisinden bagimsiz bize zaten hizli bi forvet sart falcaonun yaninda

Ya zaten baska turlu trye nasil getireceksin firsat transferi bu

Hangi futbolcunun garantisi var

Bu ikisinden bagimsiz bize zaten hizli bi forvet sart falcaonun yaninda
Haklısın ama tr'ye getirmek için bunlar 4 milyondan aşağı maaş, imza parası kabul etmezler. Versen bi risk vermesen kaçacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt