bence de zor Sterling ama ates olmayan yerden duman cikmaz renktas. EPL disina kiralamak isteyebilirler kadro disi kaldiysaSanki pep kadro dışı bıraksa talip olabilcez* O adama talip olmak bile 50 milyondan başlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de zor Sterling ama ates olmayan yerden duman cikmaz renktas. EPL disina kiralamak isteyebilirler kadro disi kaldiysaSanki pep kadro dışı bıraksa talip olabilcez* O adama talip olmak bile 50 milyondan başlar![]()
DegilAspor'da simdi Vedat Muriqi kötülüyorlar, fb'nin forvet almasi lazimmis
Ulan Kruse ne güne duruyor adam forvet zaten, adamlar dünyadan bir haber![]()
bu hıyarı engellemiştir bulutVeli Yiğit: "Ben bugün Ahmet Bulut'u ısrarla aradım ancak ulaşamadım. Ancak yardımcısı Turgay Hardal'a ulaşabildim. 20 yıldır beraber çalışıyor ikisi. Turgay abi telefonumu açtı."
ne yazmıştın renkdaşh?Yeter öldüm
Taman anladik sturridge arkadas
Hizli hizli araba kullanirken yazdik
Skov Olsen olmadı bari bunu alalım. Abdurrahim Albayrak gerçekten de transferleri dediği yöntemle yapıyor galiba.@Diyagonalhaber: Galatasaray Diagne ve Mitroglunu gönderebilirse bir Scout transferi yapmayı planlıyor. Hedefte ki isim ; Godsway Donyoh
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya arkadaşlar tamam Onyekuru nun çok katkısı oldu ama bu kadar basite indirgemeyin bu işleri.Koskoca takımın şampiyonluğunu Onyekuruya hadi onuda geçtim Rodrigues e bağlıyorsunuz.Yav onyekuru sayesinde şampiyon olduk geçen sene ondan önce de garry sayesinde.
Hızlı adam şart
Emre Mor u 7. kezselamın aleykum
gelişme var mı diyerek sizleri incitmek içinizdeki sızıları deşmek istemiyorum.
herkese hayrlı nöbetler.
A.S.selamın aleykum
gelişme var mı diyerek sizleri incitmek içinizdeki sızıları deşmek istemiyorum.
herkese hayrlı nöbetler.
Düzelteyim kongo basını kaynak.ama haber içeriğindeki fiyatlar fotomacla ayni.reddedilen fiyat bile ayni.yani pek ciddiye alınacak bi haber değil.hos zaten luyindama 20den aşağıya bırakılmamalıLuyindama haberinin kaynağı bizim basın
Skov Olsen olmadı bari bunu alalım. Abdurrahim Albayrak gerçekten de transferleri dediği yöntemle yapıyor galiba.![]()