Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.009
- 16.606
- 2.648
Çin’de bu ay sonu, İngilterede 10 gün sonra... bir Araplar kalıyor, Diagne’nin pazarı gitgide daralıyor... hayırlısıysa kurtulsak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoper mi
Raheem Sterling zu galane yazmıştın renkdaşh?
yok artik, beklenti iyice yukseldi forumda, sonumuz hayrolaRaheem Sterling zu gala
baya rezil ötesi bir durum , ben olsam intihar ederdim puahahaRaheem Sterling zu gala
Diyemeyiz.luyindama out, cahill in
diyebilir miyiz?
Bonservis istemelerinin sorun olarak algılanması çok acayip. Heralde isterler. Vagner Love ı bize bedavaya vermemişti bejeka.Falcao transferinde tek sorun Monaco’nun istediği bonservis ise aldık demektir. En kötü 3-4 milyon euro verir alırlar bu kadar tantanadan sonra.
Evet sonra gtlerinde patlamisti diye hatirliyorum,iyiki vermemislerdiBonservis istemelerinin sorun olarak algılanması çok acayip. Heralde isterler. Vagner Love ı bize bedavaya vermemişti bejeka.
Bonservis istemelerinin sorun olarak algılanması çok acayip. Heralde isterler. Vagner Love ı bize bedavaya vermemişti bejeka.
Iyi ki gelmemisti....Bonservis istemelerinin sorun olarak algılanması çok acayip. Heralde isterler. Vagner Love ı bize bedavaya vermemişti bejeka.