Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin’de bu ay sonu, İngilterede 10 gün sonra... bir Araplar kalıyor, Diagne’nin pazarı gitgide daralıyor... hayırlısıysa kurtulsak...
Ben İngiltere de transfer sezonu 1 Eylül de bitiyor sanıyordum dediğin gibi 8 ağustosta bitiyormuş.

Bundan önceki yıllar transfer sezonu daha hareketli geçiyordu bu yaz sanki çoğu Avrupa takımı durgun bir görüntü çiziyor

Aboubakar porto kampının en kötüsüymüş , forma şansı bile vermemişler maçlarda.

Bu hafta gelsin artik Falcao yav, 2-3 bisey atsinlar Monaco'ya. Adam daha takima alisacak vs. yokusa sürmenin de geregi yok.

Emre Mor da ayni sekilde.

Ben merak ediyorum avrupa kulüpleri de mi 2 ayda ancak bir transferi bitirebiliyor. Hadi bitse neyse, cogu da olmuyor bizde.

Galatasaray muhabirleri o kadar kötüler ki. Biraz çalışın çabalayın. Luyindama seri belhanda çalışıyor floryada haber yok . Transferleri zaten geçtim sallıyorlar. Bari takımla ilgili paylaşım yapın.

Zenit, Barcelona'da forma şansı bulamayan Malcom'u 40 milyon euro bonservis ücreti ile kadrosuna katacak.

Thiago Maia ve Matías KRANEVITTER isimleri geçiyor medyada.. yarar mı bu oyuncular bize?

Regl olmuş liseli kızlar gibiyim şuan forvetsizlikten beynime kan gitmiyor . Hadi lan açıklayın artık şu adamı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt