Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.013
- 10.018
- 2.498
Bayramlık gibi forma![]()
söyletiler devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayramlık gibi forma![]()
söyletiler devam ediyor.
Renktaşım beni bi analiz edebilir misin?Geçmiş sayfalarda forumumuzdaki taraftar profil örneklemelerini okudum netice olarak kuş ve trolleri saymazsak hepimizin tek gayesi Galatasarayımız.Onla mutlu olan onla üzüleniz.(aşırı olumsuz her olaya olmaz diyen Renktaşlar hariç)
çok nadir 2. veya 3. forma almayı düşünürüm ama böyle bişey yaparlarsa kesin alırım hem de tüm aileye.Bayramlık gibi forma
estağfurullah kimseyi analiz edecek statüde değilim de bir iki gudubet var burda her olaya olmaz diyenler.Yok ortasahaya mehmet topal arda alırız kapatırız diyenler o tiplere aşırı gıcığımRenktaşım beni bi analiz edebilir misin?
Sorma ya onlara ben de aşırı kuruluyorum. Tatsızlık çıkmasın diye bir şey yazmıyorum ama.estağfurullah kimseyi analiz edecek statüde değilim de bir iki gudubet var burda her olaya olmaz diyenler.Yok ortasahaya mehmet topal arda alırız kapatırız diyenler o tiplere aşırı gıcığım
Şu volvo reklami en az 2 sene daha şampiyon yapar bizi
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar da iyice yerli ve milli oldular.trabzon vestel ile forma gögüs sponsoru ile görüsüyor
kap