Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar o parayı bizim yönetim vermez. verseydi taa ne zaman biterdi.

Tek korkum su olur

Kargalarin Taliscalali, Sosali, Gomezli, Aboubakarli kadrolardan suan kasada 0 kurus var.

Bunlar nasil boyle tepetaklak gittiler, birisi bunu aciklayabilirmi?

Biz nasil bu duruma dusmemeliyiz?
Talisca kiralık Aboubakar kiralık gomez nerdeyse bedava, sosa nerdeyse bedava... Hepsi de başarıyı getiren oyunculardı. Tabata 8 milyon Euro paha biçilemez. Beşiktaş devamını getiremedi maaşları ödeyemedi. Fatih Terim geldi şampiyonluğu çaldı fişi çekti.

sen ne diyon ulan fenerli sabahtan beri.. Muslerayi da göndermis utanmadan.
Doğduğumdan beri Galatasaray'lıyım.. İlk defa birisinin bana Fenerli dediğini duydum :D Komik olmayın gözünüzü seveyim.. 2 Yıldır şans verilen Yunus'da gram ilerleme var mı? Muslera'nın kaybettirdiği maçlara vs. bakıldı mı? Gözünüzü açın lütfen

o rakamlar dogru degildir diye umuyorum fazla

Levent umit erol kolpaci olabilir ama, falcaonun Fsi yokken adam ilk kez soyledi.

Talisca kiralık Aboubakar kiralık gomez nerdeyse bedava, sosa nerdeyse bedava... Hepsi de başarıyı getiren oyunculardı. Tabata 8 milyon Euro paha biçilemez. Beşiktaş devamını getiremedi maaşları ödeyemedi. Fatih Terim geldi şampiyonluğu çaldı fişi çekti.

Fatih hoca aynisini bu sene Fenere yapicak....Mal oglu mallar bu senede sampiyon olamazlarsa batakligin icinden anca bi 5 sene sonra cikarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt