Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Henuz yeni takim iyidir iyiIlk haftadan denizli deplasmani iyimi kotumu bilemedim
Gecen yil a.gucu gibi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henuz yeni takim iyidir iyiIlk haftadan denizli deplasmani iyimi kotumu bilemedim
Onlar zaten batikti bence fiko stad yaparken cok para harcadi ve yedi ayrica yaptigi transfer gelirleri cenk haric bence cakmaydi dolmabahceyi verip baska arazide stadi kabul etselerdi simdi ekonomileri baya iyiydi ama klasik tinerci kafasiTek korkum su olur
Kargalarin Taliscalali, Sosali, Gomezli, Aboubakarli kadrolardan suan kasada 0 kurus var.
Bunlar nasil boyle tepetaklak gittiler, birisi bunu aciklayabilirmi?
Biz nasil bu duruma dusmemeliyiz?
Reis dilediğini sokmakta özgürsün tabi ama paylaşmazsan sevinirimFalcao kap bu aksam gelirse dotume cam biblo sokup burada paylasicam.
Beni engellemiş ne demiş renktaş
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soyismiyle bu kadar tezat bir hamle görmemistim bugüne kadar, yine de rastgele renkdasFalcao kap bu aksam gelirse dotume cam biblo sokup burada paylasicam.

mod muFalcao bitmiş
Diagne mi bu 13 milyona alacaksın.22 milyon euroyu bir arada görmeden sudan ucuz demek kolay tabi
falcao kral topçu 2+1 yıllığına 13 milyona imza atsın.
Tabiki de hayır diyecekti. Adam bu sene kılçıksız 8 milyon kazanıyor. Sen adama diyorsun ki gel sana 2 sene de 8 milyon vereyim. Sen olsan kabul eder misin?Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?
Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.
Aynen, o paralar fazla zaten.22 milyon euroyu bir arada görmeden sudan ucuz demek kolay tabi
falcao kral topçu 2+1 yıllığına 13 milyona imza atsın.