Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Verirse ligin boyu kisalir zatenNainggolan burada kafasını futbola veremez.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirse ligin boyu kisalir zatenNainggolan burada kafasını futbola veremez.
Aynı fikirdeyiz. Ben de ''Dünyanın en güzel manzaralı stadı'' tanımlamasını son derece komik buluyorum, o stadın oradan sökülüp atılması şehircilik-trafik-tarihi ve turistik doku gibi pek çok bakımdan büyük gereklilik idi. Keza ASY, keza FB Saracoğlu stadı...İstanbul' da yaşayan biri olarak maç günleri BJK ve FB stadlarının yakınından geçmek zorunda kalırsam, yaptığım planlama için çok kızarım kendime!..
Ancak dediğim gibi BJK ın durumu farklı. Milyonlarca taraftarı olan bir kulüpten bahsediyoruz ve o milyonlara BJK ilçe sınırları dışında bir stad fikrini kabul ettirmenin mümkün olmadığını, kulüp içinde konuşulanlara dayanarak ifade etti konuştuğum kişiler. Hatta ''Keşke olabilseydi'' modundaydılar; senin benim düşündüklerimizi onlar da düşünmüşler ama yapamamışlar yani...
Bu sezon fena patlayacaklar Avcı pas sistemi hocası bunların kadro o oyunu oynamaya elverişli değilbejeke yunan 2. liginin real madridiyle 0 0 berabere kalarak beklentileri karşıladı.
ben shnederline razıyım.wanyama ise süper olur ama naingolan için de beklentim var
Salla hocam lig baslasin daha iyi sonra anlarlarBu gerizekalılar hiç kadrolarına bakıyor mu acaba ? Şampiyon olacağız falan diyorlar gülmekten altıma kaçırıcam. Zorla kümede kalmış takıma Kruse dışında güç katacak adam almadınız. Skrtel, Valbuena, Eljif(çöp) gitti. Nasıl bir düşünce yapıları var anlamak mümkün değil.
SinerjiiiiiiiNAİNGOLLAN GELECEK BURAYI. MORALİMİZİ BOZMAYALIM. SAFLARI SIKLAŞTIRALIM.
Adam 24 temmuzda tweeti sabitleyip bekleme kararı almıştı. Bi bravo çıkar benden

Doldurulur elbetBırakın Falcao'yu ya, nerede bu orta saha? nerede Dominquez nerede Wanyama, Schneiderlein. Kendinize gelin efendiler. Orta saha boş.
Arenadaaaaa FalcaaaaoooooBir gece ansızın Falcao #9
![]()