- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Bu gece uyumuyoruz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyle birsey var, Falcao icin 4 milyon verseydik yillik hayir mi diyecekti?
Avrupada hic bir kulüp 33 yasinda olan adama istedigi paralari vermez ve tek secenegi biz olurduk diye düsünüyorum. Belkide cok basit bir düsünce ama bu yasta o kadar para istemesi ilginc acikcasi.
O kadar cok mu ödüyorlar?fb max kruseye yıllık 6-7 arası rakam ödüyor tabi onlar açıklamadığı için bizim ödediklerimiz genelde daha çok göze batıyor.
Aynen oyle bu adam para icin geldi en az 4-5 aliyor en azfb max kruseye yıllık 6-7 arası rakam ödüyor tabi onlar açıklamadığı için bizim ödediklerimiz genelde daha çok göze batıyor.
O da geldi.gecen ali naci gazetede yazdı.kontenjan sorun.ozornwafor kiralaninca gelecek.ali naci haberi bu.ki bunu ben de yazdım kendi kaynagimdan forumaEmre mor geliyorsa onyekuru yattı demek
Cenk'i satip yerine kimseyi almadilar. O sezon iyi forvetleri olsaydi hala sanslari vardi. Bu sene de hersey Burak'a bagli. Mancini zamanindaki gibi cok kacirirsa lige erken havlu atarlar.Bir arkadas bjk iyi bir durumdayken nasil boyle coktu diye yazmis
Cok isabetli bir konu, bizim de cok dikkatli olmamiz gerekir
burada o donemlerde cokme ihtimallerinin yuksek oldugunu
takimin yasli ve kiralik dolu oldugunu
o sene takimi yennilemek veya ciddi takviyeler yapmak zorunda olduklarini
Eger CL gelirini alirsak bunlari yapamayip kesin cokeceklerini cokca anlattik
Ve aynen de dedigimiz gibi oldu
Su anda bizim durum biraz buna benziyor
Takimin yas ortalamasi ve kilit oyuncularda kiralik sayisi artti
Onumuzdeki sene bekleri mutlaka yenilemeliyiz
Kiralik ortasahalari en azindan kiralarini yenilemeliyiz
Diagneyi bu sene ederine satabilmeliyiz
Bunlari da CL geliri olmadan yapabilmemiz cok zor
Bu yuzden bu sene sampiyonluk cok cok daha onemli
Adem - emre - onyekuru - babel - feghouli-jimmy bu kadar kanat oyuncusu bilemedimO da geldi.gecen ali naci gazetede yazdı.kontenjan sorun.ozornwafor kiralaninca gelecek.ali naci haberi bu.ki bunu ben de yazdım kendi kaynagimdan foruma