Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.768
- 5.954
- 2.108
Bu gece de Falcao'yu aldık çok şükür, yarın sabah yine ölüm sessizliğine bürünürüz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat kardeş darilma ama,profil resmindendir diye düşünüyorum acayip antipatik geliyorsun bana.yazdiklarin da batiyor actigin konulara bile girmek istemiyorum.Sana hiç kanim isinmiyor.moderator yazmasa saginda solunda fenerli damgasi vuracagim sanaFenerle fazla dalga geçiliyor. Abartmayın okadar. Adamların çöp diye kurtulduğu şeneri aldık kazık gibi yılda 1m euro ödüyoruz. 400 binlik adama bu kadar para verilmez
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu madde bizimde bedava aldigimizi gosteriyor.kripto bi kus olabilirMurat kardeş darilma ama,profil resmindendir diye düşünüyorum acayip antipatik geliyorsun bana.yazdiklarin da batiyor actigin konulara bile girmek istemiyorum.Sana hiç kanim isinmiyor.moderator yazmasa saginda solunda fenerli damgasi vuracagim sana
Ve bonservisi ucta biri bendr karaktere bakarim herseyden once bir forvet gole giderken topa bam.diye vurur gol olur olmaz penalti icin adam.topa vursun diye beklemez.adam sahada degil instada cosuyor karakter maalesef yokYetenek olarak Diagne=Vedat
ikisi de çapsız, bizde as forvet olmaz. Ama sahada karakter olarak Vedat önde bizimkinden.
Ortaköydekine geliyor diye biliyordum oraya geçmiş herhalde bayadır görmedim çünkü.Mac Kanyon
Falcao'nun Galatasaray'a gelmek için bir şartı var. Oyuncu, kariyerini bitirmek istediği Millonarios takımından teklif gelmesi halinde sözleşmeden çıkış için kolaylık istiyor. (@ManuLonjon - Yahoo Sport)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı pozisyonda oynamazlar. kruse 9.5 oynar belhanda daha defansif olur. kruse babelle kıyaslanabilir. kruse istikrarlı olursa en iyi oyuncuları olur bizim takımda da 11e girme şansı olabilecek nadir oyuncularından biri.