Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durun durun falcao maça cıksın burhan can emre kaplan volkan kılıc falan açıklarlar :D

Bence ön libero için hava hakimiyeti olan birini alıcaz, Fernando Donk lu oyunda savunmada rahat oluyorduk, şimdi Seri-xx olacak sadece Luyindama'ya emanet edilmez, öyle plan olmaz.. Mariano ve Nagatomo da havadan zayıf savunmacılar, 2000 kadrosunu örnek verenler olur ama o kadroda 2 stopere ek Hakan Ünsal falan da havadan iyiydi, ve Capone tabii ki

ılgaz çınar iyi hoş da bazen öyle futbolcuları bilemiyor ki. ortalama futbolu takip eden herkesin bileceği kişileri

Ligdeki topçuların en az yüzde 80i mac sonu Falcao ile forma değiştirmek için yarışa girer

Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Nagatomo
Seri-Donk
Jimmy-Belhanda-Babel
Ali Yavuz

Kupa maçına Ali Yavuz la şu 11le çıksak hiç bir şey kaybetmeyiz bence
En azından 45 dk deneriz olmadı Mitroglou girer 2.yarı
Ali Yavuz için de iyi bir tecrübe olur

NOT:Hem Falcao da gelirse Drogba'nın ilk maçı gibi yedekken sonradan girip ilk maçını Akhisar'a karşı oynayabilir

yabancı basın yazıp duruyor bizim işbilmezlerde ses yok seten bile birşey yazmıyor

ılgaz çınar iyi hoş da bazen öyle futbolcuları bilemiyor ki. ortalama futbolu takip eden herkesin bileceği kişileri
ben bunu tanimiyordum, bursa'dan dönünce gördüm ilk ama bursa'dan ayrilmasina ve bursa'nin basarisiz olmasina sasirmadim, yorumlari öyle ahim sahim degil yani normal bir futbol seyircisinden bir artisi yok bence

Haldun domac: "falcao transferi bitti. her iki menajere de yakin arkadasim dün aradi almanyadan. 3 yillik sözlesme yapildi."
fatih-terim-in-sacma-sapan-dusmeli-yayin-kazasi_197897.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt