Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızlı kanat oyuncusuna ihtiyaç var kesinlikle. Emre moru Feghouli sonrası olarak düşünmek lazım. Para ediyorken Feghouli'yi seneye satmak fena olmaz. Gelecek yıldan sonra Feghouli'nin performansı düşer gibi hissediyorum. Fizik yapısı 30'dan sonra kanat oynamaya müsait değil o adamın.
30’undan sonra para veren çıkmaz zaten. 1-2 sene içinde sattık sattık.
Emre Mor ve Onyekuru’ya kesinlikle ihtiyaç var. Hızlı kanat oyuncusu olmadan olmaz.

Hızlı kanat oyuncusuna ihtiyaç var kesinlikle. Emre moru Feghouli sonrası olarak düşünmek lazım. Para ediyorken Feghouli'yi seneye satmak fena olmaz. Gelecek yıldan sonra Feghouli'nin performansı düşer gibi hissediyorum. Fizik yapısı 30'dan sonra kanat oynamaya müsait değil o adamın.
İkinci forvet, yardımcı forvet, forvet arkası, 10 numara başka heryerde oynayacak fizik yapısı var ama..

giphy.gif

Nainggolan manyagini hangi akla hizmet istiyorsunuz anlamiyorum.. icki, kumar, kadina siddet .. her yol var adamda. Saha icinde ne kadar iyi olursa olsun. Bu karakterde futbolcuyu,ben takimimda istemem.
İçkiyle kumar okey de kadına şiddet kesin mi? Keşke bizim selçukta kumar felan oynasa da yeter ki bu kadar top oynasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt