Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hızlı kanat diyorsunuz iyi güzel hoş alalım da Onyekuru olmasın bu isim adamda futbol zekası yok tamamen bitiricilik hız ve çalım var set oyununda kapalı savunmayı açmada rezalet birisi bunların hepsini yapabilen birilerine bakalım en azından. Beğenmesek de Bruma ve Garry bu açıdan daha iyilerdi.

Gençler benim Galatasaray’da izlediğim en iyi yabancı sıralaması şöyle Falcao da gelirse.
Hagi
Drogba
Sneijder
Falcao
Ribery
Lincoln
Jardel
Popescu
İlie(Az da olsa izledik)
Elano
Keita

Ya hızlı kanat diyorsunuz iyi güzel hoş alalım da Onyekuru olmasın bu isim adamda futbol zekası yok tamamen bitiricilik hız ve çalım var set oyununda kapalı savunmayı açmada rezalet birisi bunların hepsini yapabilen birilerine bakalım en azından. Beğenmesek de Bruma ve Garry bu açıdan daha iyilerdi.

Ne garrysi yahu Bruma bile daha eksikti Henryden

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gençler benim Galatasaray’da izlediğim en iyi yabancı sıralaması şöyle Falcao da gelirse.
Hagi
Drogba
Sneijder
Falcao
Ribery
Lincoln
Jardel
Popescu
İlie(Az da olsa izledik)
Elano
Keita

Üstat gördüğüm kadarıyla gelecekten geliyorsun. Bu yıl şampiyon olduk mu?

Nainggolan'ın Cagliari'de oynamak istediği iddialarına yanıt veren Serie A kulübünün başkanı Tomasso Guilini, Belçikalı futbolcu için bir girişimde bulunmadıklarını vurguladı.."Eğer Inter'den ayrılıp İtalya'da kalmak isterse, Cagliari'den daha iyi yer bulacağını sanmıyorum.". "Ancak Nainggolan haberlerinin şu an için hayal ürünü olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullandı.. (fotomaç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt