Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naingolan gelirse sizlere bir özür borcum olacak.. Bu adamın geleceğine inananlara antu kafası demiştim ciddi ciddi ben de beklemeye başladım.. Ulan seriden bomba kimi alırız derken herifle ciddi ciddi adımız geçiyor.. Hala inanamıyorum seri - naingolan lı bir orta saha Trde hayal bile edilemez o derece

millinairos mevzusunun özeti mendes size Falcao üzerinden bonservis kazandırmam tıpkı monaco ya yaptığım gibi diyor.

millinairos mevzusunun özeti mendes size Falcao üzerinden bonservis kazandırmam tıpkı monaco ya yaptığım gibi diyor.

Yok öyle birsey. 1 sezon sonrasi Araplardan veya MLS den teklif gelirse yine aliriz bonservis. bizden sonra MLS e gider kanimca Beckhamin takimina Inter Miami sanirim. Orda da ayni madde konulur. Bizden millinairos a gitmez bence.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yok öyle birsey. 1 sezon sonrasi Araplardan veya MLS den teklif gelirse yine aliriz bonservis. bizden sonra MLS e gider kanimca Beckhamin takimina Inter Miami sanirim. Orda da ayni madde konulur. Bizden millinairos a gitmez bence.

Güzel temenniler tabi.

Yatiyorum.Ins kalktigimda Falcao ve Nainggolan gelir

2ba71e03102.jpeg

Güzel temenniler tabi.

37 yasinda Ibrahimovic 7.2 Milyon Dollar kazaniyor MLS de.

34-35 Lik Falcao ya MLS 4-5 rahat öder. Orda da bir son bir sene para kazanip hemde ülkesine yakin olur. Güney Amerikali insanlar Hep ABD yasam tarzi hayal etmistir. Bizde hiç yoktan 3-5 papel aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt