Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kante gibi adam Mendy daha ne istiyorsunuz

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Evet Kolombiya basini teker teker kirmizilari giriyor renkdaslar. Tekrar ediyorum Kolombiyada Saat su an 18.27

VERIN LAN KIRMIZIYI

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kralcao çarsamba gunu istanbula gelecektir.

Yahoo sport yazdı ise Falcao bitmiştir gidin formalara çökün

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Valla kaç gol atar bilmem gönlüm Diagne'nin rekorunu kırsın yönünde...ama kesin olan bişey var ki bu Falcao şampiyonlar ligi de dahil olmak üzere çok pozisyona girer...

Epeydir hasrettik böyle santrafora...

Bugün 19.05 de yapıştırın şu KAP'ı artık
Yeter yavvv

Geçen hafta dedim sürecin gidişatına göre iş bitmiş gibiydi.. Falcaoyla zaten anlaşıldı Monaco da el mahkum o maliyetle uğraşamazlar 1 yıl daha bu işin eninde sonunda olacağı belliydi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Kahvaltıyı Falcao ile yapar mıyız, ben yatacağım artık içim bir rahat. :D

Forma sponsoru olacaklar sıraya girsin , falcao var ken eliniz mahkum fazla vermeye

Falcao geldiğine gore kendisine "Görüşürüz Amigo" diyen Josef usta da yoldadır. HO.

Ben hala KAP gelmeden inanmamayı tercih ediyorum. Ama aşırı heyecanlıyım aynı zamanda. Bu transfer dönemi mükemmel geçiyor şimdiye kadar. Yangın tayfa tam hömürdenecek hemen götlerinin üstüne oturtuyor yönetim. Vizyon tayfa tam Babel ve Jimmy Durmaz gibi Gençlerbirliği'nin ve Beşiktaş/Kasımpaşa'nın eski topçusunu mu layık görüyorsunuz diyecek, hazırlık maçlarıyla yine oturuyorlar götlerinin üstüne. Geçen seneden ve devre arasından aşırı ders alınmış görünüyor. Seri transferinden önce yönetime ve Terim'e laf sallayan tayfa sussun diye istiyorum Seri, Falcao gibi transferleri. Kapasınlar çenelerini ve üzülerek izlesinler Galatasaray'ı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt