Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaooooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mendy nasıl oyuncu ? birde kısa ya. epey kısa hemde

EA sports bilgilerine göre ortalama bir oyuncu.

Defansif hamleleri iyi
pozisyon bilgisi ve oyun görüşü vasat
hücum oyununda vasat
pas oyunu iyi
fiziksel özellikleri/hız/dayanıklılık/güç/vs. Normal-iyi

Fernando klasında bir adamın yerini doldurmaz gibi görünüyor.

Bu yasta oyuncu almamiza cok soguk bakiyorum, ancak Falcao gibi yildiz forvetlere dayanamam. Geri dönüsü olmaz muhtemelen, ama umarim su takimin cok önemli bir temel tasi olur, bizde en az iki sene keyifle izleriz.

Bu yasta oyuncu almamiza cok soguk bakiyorum, ancak Falcao gibi yildiz forvetlere dayanamam. Geri dönüsü olmaz muhtemelen, ama umarim su takimin cok önemli bir temel tasi olur, bizde en az iki sene keyifle izleriz.

biz genç oyuncudan da geri dönüş alamıyoruz ki

biz genç oyuncudan da geri dönüş alamıyoruz ki

son yillarda baya aldik. Bund kastim yine illaki cok genc olanlar da degil. Oyuncularin bir istasyonda da oynayabilme meselesi.

- Bruma
- Garry
- Ndiaye
- Telles

Ve yine Marcao, ve Luyindama en az aldiklari paraya transfer yaparlar yine. Süpriz olsa da, Fernando ve Gomis´den de bir geri dönüs ürettik. Hee düsük ihtimal, ama Falcao bomba bir sezon gecirirse yasina ragmen dünya piyasasinda büyük ücret ödeceyecek kulüpler cikabilir.

Yav avrupasindan amerikasina ne kadar kaynak varsa ağız birliği etmiscesine 3 senelik bizde olarak giriyorlar haberleri.. olm geldi heralde ya, abavvv yatacaktım tam bakmaz olaydım foruma..

Vallahi yıllardır bir çok transferi takip ettik bekledik ama falcao drogbadaki heyecanın aynısını yaşattı asla inanamamıştım ama bu iş bu sefer olacak gibi inşallah hayırlı uğurlu olur ayrıca bütün ülke Galatasaray camiasına teşekkür etmeli Türk futbolunda Galatasaray markası olmasa yunan liginden felan farkı kalmazdı

Fizik yaşına göre değerlendirmek daha doğru olur zaten
Mesela Arda ile ikisi hemen hemen aynı yaşta ama bir ona bak bir buna

Beyler kale arkası kombine 1700 tl mi yıllık? Eğer öyleyse karaborsa dan 500 tl ye bilet alacağıma alayım.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kale arkaları satışa çıkmadı bile neredeyse ön satışta kombine yenileme esnasında bitti. En ucuz 2600 Batı-Doğu üst bloklarda var, onlarda da tek tük kaldı. Her saat girip koltuğumu seçip son onay öncesi vazgeçtiğim için iyi biliyorum :D

FIFA, kupada oynayan oyunculara 30 temmuza kadar izin vermişti öyle hatırlıyorum. Bu dakikadan sonra Falcao transferinin o bitme noktasına gelmiş bulunmaktayiz yani zaman olarak. Oyuncu takima da bir an önce adapte olmak ister, bizimkilerin de yavaş yavaş sabırlarının taştığı, bir an önce bitirmek için yapacakları hamlelerin zamanı, bu zaman. Olumsuz bir durum da haber de yok zaten piyasa da. Diagne'nin satışı beklenmeden alınır Falcao bu durumda. Ayni şekilde Diagne'de izin süresini doldurur bu hafta onun da yolu açılır, ayrılır. Sonra Mitro ayrılır ve 2. Santrafor da eklenir kadroya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt