Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.108
- 36.626
- 2.773
onyekuru trnasferı de yalan olabılır artık. daha 6 numara ve 2.forvet yok
onyekuru gelirse babel ikinci forvet olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuru trnasferı de yalan olabılır artık. daha 6 numara ve 2.forvet yok
komik geliyor bazılarına ama emre gibi adamlardan terimden baska anlayan yoktur herhalde yerli tdler arasında. olacaksa bizde olacak. güzel de olacak bence.
ama tek gol kralı olan Baros olacak aralarında belkideFalcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?
Mario Jardel
Didier Drogba
Radamel Falcao
Milan Baros
ama tek gol kralı olan Baros olacak aralarında belkideFalcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?
Mario Jardel
Didier Drogba
Radamel Falcao
Milan Baros
O da gelecek, yolda. Bu hafta parti var forumda renkdaşım. Falcao gelince yıkacağız buraları :cool:Falcao gelmeden Emre mor a sevinemiyorum ya
Falcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?
Mario Jardel
Didier Drogba
Radamel Falcao
Milan Baros
jardel olamadı ne yazıkkiama tek gol kralı olan Baros olacak aralarında belkide
Jardel oldu diye hatirliyorum. Yanlismi hatirliyorum
Driblingiyle tekniğini yediğim.
Arda öpsün seni de hep beraber rahatlayalım rengtoFalcao, Josef ve KralArda da gelince kasım ayında sampiyon oluruz gibime geliyor.
Jardel'den daha iyi bir bitirici bu kulup tarihinde gormemistir.Falcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?
Mario Jardel
Didier Drogba
Radamel Falcao
Milan Baros