Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Mariano Luyindama Marcao Nagatomo

Seri X

Soso Belhanda Babel

Falcao​

Peki biz yedekte kimi bekleteceğiz? DOS olarak da yüksek ihtimal yabancı gelecek. Hadi Diagne ve Miroğlu gitti diyelim. Linnes ve Donk var. Kim gidecek?
Zaten şu an 14 yabancı var
Falcao ve DOS gelirse 2 yabancı gitmeli
Diagne ve mitroglou
Hatta 3. bir yabancı futbolcu alırsak Ozornwafor u da kiralık gönderebiliriz.

Falcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?

Mario Jardel

Didier Drogba

Radamel Falcao

Milan Baros
Drogba ve Baros'u farklı kılan özellikleri bence bitiricilik değildi

Drogba 21. yüzyılın en özel 3 santrfordan birisidir herkes çift forvet oynarken Drogba Chelsea'ye transfer olduktan sonra tek forvete döndüler çünkü Drogba 2 forvetin yapabileceği işi tek başına yapabiliyordu fizik gücü-hava topu hakimiyeti-topu alıp en doğru şekilde kullanması-oyun görüşü ve top kontrolü/çalım yeteneği ile gerçekten benim için Ronaldo Lima'dan İbrahimoviç'den daha kötü bir 9 numara değil Drogba onu canlı canlı Galatasaray forması ile izlemek benim için onurdu

Baros'da aslında muazzam bir bitirici değildi daha doğrusu onu Baroş yapan ilk özelliği bitiriciliği değildi hareketliliği sakatlık öncesi çevikliği topla ilerleyebilmesi ve bir orta saha oyuncusu kadar iyi olan tekniği ile Baroş oldu

Tabi bu özelliklerinin de yanında bitiricilikleri de çok iyi olan forvetlerdi bunlar ama Falcao ve Jardel seviyesinde değil Falcao&Jardel dediğimiz zaman herkesin aklına bitiriciliği gelir ve bu konuda dünyanın en iyi 9 numaralarının başında geliyor ikili hı Falcao Jardel'den daha yüksek seviyeleri gördü ama Jardel'in bitiriciliği de Falcao'dan kötü değildi

Yani

Falcao ve Jardel ikilisini söylerim reis

Emre Morun su fotosunu avatarlik kesip bicecek biri varmi benim icin bir arkadaslar

Calisiyorum telden nasil yapilir bilmiyorum

6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Evet zor iş ama imkansız değil. Sadece Luyi ya da Marcao’yu parlatıp satabilsek 20 civarına, yeterli olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaten şu an 14 yabancı var
Falcao ve DOS gelirse 2 yabancı gitmeli
Diagne ve mitroglou
Hatta 3. bir yabancı futbolcu alırsak Ozornwafor u da kiralık gönderebiliriz.
Çakne, ozorn ve miroğlu gitse bile dos ve Falcao geldiği için donk ve ya Linnes ten biri gitmek zorunda.

Emre Morun su fotosunu avatarlik kesip bicecek biri varmi benim icin bir arkadaslar

Calisiyorum telden nasil yapilir bilmiyorum
mor.webp

Emre Mor transferi de bittigine gore kaldi 3 transfer

- Mehmet Özcan
- 6 numara
- Forvet

Selcuk ve Donk'un 1 yil sozlesmesi kaldi, Mehmet Ozcan'i o bolgeye hazirlamaliyiz, Dorukhan Tokoz gibi parlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt