Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Cok tatli kerataya ya su tipe bakin kopek yavrusu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten şu an 14 yabancı varMuslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri X
Soso Belhanda Babel
Falcao
Peki biz yedekte kimi bekleteceğiz? DOS olarak da yüksek ihtimal yabancı gelecek. Hadi Diagne ve Miroğlu gitti diyelim. Linnes ve Donk var. Kim gidecek?
Gizli kus olabilir renkdas.@Murat Kara kakaodaşimizin topal josaf arda aski nerden geliyor acaba
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Drogba ve Baros'u farklı kılan özellikleri bence bitiricilik değildiFalcao’nun da Galatasaray’a geleceğini düşünürsek, kulübümüze gelmiş aşağıdaki yabancı forvetlerden bitiriciliği en iyi olan hangisi?
Mario Jardel
Didier Drogba
Radamel Falcao
Milan Baros
6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Belhanda mı olur bilmiyorum da bugün Di Maria-Mahrez filan gelse bile Feghouli'yi kesmemiz imkansız takımın en "klas" oyuncusuEmre Mor iyi oynarsa kesilen Feg değil Belhanda olur yalnız.
bir kaç güne daha ihtiyaç var gibitamam güldük eğlendik ... FALCAO ?
Çakne, ozorn ve miroğlu gitse bile dos ve Falcao geldiği için donk ve ya Linnes ten biri gitmek zorunda.Zaten şu an 14 yabancı var
Falcao ve DOS gelirse 2 yabancı gitmeli
Diagne ve mitroglou
Hatta 3. bir yabancı futbolcu alırsak Ozornwafor u da kiralık gönderebiliriz.
Emre Morun su fotosunu avatarlik kesip bicecek biri varmi benim icin bir arkadaslar
Calisiyorum telden nasil yapilir bilmiyorum
Çakne, ozorn ve miroğlu gitse bile dos ve Falcao geldiği için donk ve ya Linnes ten biri gitmek zorunda.
Gizli kus olabilir renkdas.