- 26 Kasım 2012
- 185.639
- 258.458
- 5.998
seref abi ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

falçao gelmiyormuş de reisLütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)
Bilindik isimleri söyledi zaten. Bilinmeyenleri söylerse anlarız asıl.Aysal dönemi duyumcuların yıldızıydı Srfydn, yarın akşam üstü öğreniriz şimdiki performansını![]()
Efsane zamanlardı. Sanmıyorum ki öyle nöbetler tekrar yaşansın.Biz Sneijder'in heyecanını yaşarken Şeref, Drogba haberini verince kimse inanamamıştı![]()
bu adam da sana küfür etse net komik olurfalçao gelmiyormuş de reis
sonra gelmeyince
ben demiştim dersin![]()

Umarim eskisinden daha cok goruruz sizleri buradaLütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)
Hg şeref. Güzel haberlerle dönüş yapman güzel oluyor.Emre Mor yarın 18:30'da İstanbul'da :-)
Falcao için beklemedeyiz.
Saygılar sevgiler.

Futboldan anlamadigini bu kadar belli etmesen iyiydiBelhanda gitse Diagne nin gitmesinden daha çok sevinirim.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
diğer seref aydın profilini bulsana biUmarim eskisinden daha cok goruruz sizleri burada
İsimden ziyade saat verdi ya direkt, başka bi yerde görmemiştim 18:30 diye.Bilindik isimleri söyledi zaten. Bilinmeyenleri söylerse anlarız asıl.
Diger derkendiğer seref aydın profilini bulsana bi