Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben benhunun intikamına soxambenhunun intikamı diyebilirmiyiz reis
kusan adam.gifFalcaoda 3. harf ne - l
l neye benziyor - 1 e
1 nerde var - - - saatte
19.05 e 1 saat koy---20.05
13 dk daha dayanın gençler
Vay, o zamanlardan kalan var mı hala yaEn son Oğuz Serdar zamanında görmüştüm bu forumda böyle kalkışmayı.
Adminler tezgaha mı getiriyor diyorsunuz yani milleti?
1 hafta önce de Abdurrahim’le Şükrü Monaco’ya gittiler diye keklemişlerdi herkesi hatırlayın. EkşiGs diye kolpa bir hesap gece KAP gelebilir imasında bulunan bir paylaşım yaptı bir kaç admin arkadaşta “bu hesap güvenilir” dedi ortalık yangın yerine dönmüştü. Sabaha kadar bekledik falan. Sonra hesap patladı tabi.
İşin ilginç yanı bizim yöneticilerin Monaco’ya gittiğini GSC hariç basında hiçbir yerde duyamadık.
Şimdi de Şeref Aydın muhabetti. 2 oluyor bu benim denk geldiğim.
Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Üyelerle bu şekilde dalga geçilmemeli. Yakışmıyor.
Falcaoda 3. harf ne - l
l neye benziyor - 1 e
1 nerde var - - - saatte
19.05 e 1 saat koy---20.05
13 dk daha dayanın gençler
@Emrah Yıldırım ve @Danyal Artemis hesap vermeli. Bu kabul edilemeyecek bir emek hırsızlığıdır.Adminler tezgaha mı getiriyor diyorsunuz yani milleti?
1 hafta önce de Abdurrahim’le Şükrü Monaco’ya gittiler diye keklemişlerdi herkesi hatırlayın. EkşiGs diye kolpa bir hesap gece KAP gelebilir imasında bulunan bir paylaşım yaptı bir kaç admin arkadaşta “bu hesap güvenilir” dedi ortalık yangın yerine dönmüştü. Sabaha kadar bekledik falan. Sonra hesap patladı tabi.
İşin ilginç yanı bizim yöneticilerin Monaco’ya gittiğini GSC hariç basında hiçbir yerde duyamadık.
Şimdi de Şeref Aydın muhabetti. 2 oluyor bu benim denk geldiğim.
Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Üyelerle bu şekilde dalga geçilmemeli. Yakışmıyor.
Belçika’da 22 yaşındaki çocuk kim acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi