Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burda da merhaba demiş aynı arkadaş

Transfer Nöbeti (Arşiv 3) bu sayfada da sahte oldugu anlasıılıyor

İki hesap da aynı hesap değil mi bu paylaştığın linklerde? İsimler dahi aynı ben mi yanlış görüyorum ? zamanında açılan fake bir hesap var ama sonrasında müdahale edilip iki hesap birleştirilmiş.

1564506833178.webp

1564506845432.webp

• aranoyak modlarla dolu alemin en güzel taraftar forumu. bayağıdır uğramıyordum ama az önce bir uğrayıp iki kelam bir şeyler yazdım, sebebini bilmediğim bir şekilde şifremi değiştirmişler. sanırım forumda aynı isimle başka bir üye daha varmış onunla karıştırıyorlar.

lan olm o değil de şeref aydın'ın sahtesi olsa ne olur kendisi olsa ne olur? niye önemsiyorsunuz sanal alemi bu kadar, bırakın her isteyen istediğini yazsın :-)

her yerde geyik yaparım ama forum olayı başka. forumlarda az mı transfer nöbeti tuttuk..
    30.07.2019 20:08 ~ 20:10 srfydn

Ip vs görünmüyor mu ya da öyle bir sistem yok mu?Banlanan kişi fake üyelikle gelince tespit edilse müdahele edilse bilmiyorum bunun bir yolu var mı acaba.

1 hafta öncesinin post’unu şu an nasıl bulayım? Hesabın ismini hatırlamıyorum. Ekşisözlük Gs hesabı demişlerdi. Gece KAP gelebilir diye tweet attı bu hesap. Çok iyi hatırlıyorum bir kaç admin arkadaşta bu hesap güvenilir dedi. Bu gece sabah olmaz artık diye gazladılar milleti. Hesap patladı sonra.
Benim en çok takıldığım nokta biz burda Abdurrahim A. ile Şükrü Hanedar Monaco’ya gitmiş diye ortalığı yangına verirken ne hikmetse basın yada duyumculardan hiç kimse haber yapmadı bunu. GSC haricinde hiç bir yerde duyamadık. Çünkü Monaco’ya giden falan olmadı. Böyle şeylere gerçekten gerek var mı?
Şu dediğinin mantığıa sınar bir yanı var mı ? Bizler burda herkes gibi twitter gelen haberler ile filan heyecanlanıyoruz. Bu ekşigs hesabına bütün forum üyeleri güvenilir dedi. Emre Mor transferini bildiği için. Bunun üstüne güvenilir demek suç mu? Nerenizle okuyorsunuz nöbeti.

Şükrü'nün Monaco olayıda Volkan Kılıç adlı muhabir söyledi. Ondan sonra forumda heyecan oldu. Bizimle alakaları ne bunların. Ne kadar kolay iftira atabiliyorsunuz ya da milleti gaza getiriyorsunuz.

Matrix'te acik varsa tehlikeli. Üyelerin bilgilerine ulasip bunlari kötü niyetle kullanabilirler (e-mail adresleri, IP adresleri vs.).

belcikada oynayan 22 yasinda olan forvetler

Açık konuşuyorum, aranızda gerizekalının önde gideni insanlar var, ve özel olarak bu süreçte götünden fake yakıştırması yapan herkesi atacağım, belki akıllanırsınız.

Bir daha yönetime haksız yere tehdit gelirse de acımam ihraç ederim, akşam akşam benim tepemi attırmayın.

Yav şu sahtesini silip tek hesaba çevirin,olayı bi netleştirin bence artık. beyin ..cıklaması geçirdik akşam akşam ;D

1 hafta öncesinin post’unu şu an nasıl bulayım? Hesabın ismini hatırlamıyorum. Ekşisözlük Gs hesabı demişlerdi. Gece KAP gelebilir diye tweet attı bu hesap. Çok iyi hatırlıyorum bir kaç admin arkadaş bu hesap güvenilir dedi. Bu gece sabah olmaz artık diye gazladılar milleti. Hesap patladı sonra.
Benim en çok takıldığım nokta biz burda Abdurrahim A. ile Şükrü Hanedar Monaco’ya gitmiş diye ortalığı yangına verirken ne hikmetse basın yada duyumculardan hiç kimse haber yapmadı bunu. GSC haricinde hiç bir yerde duyamadık. Çünkü Monaco’ya giden falan olmadı. Böyle şeylere gerçekten gerek var mı?
benim de en çok takıldığım nokta çok iyi hatırlıyorsunuz ortaya bişey atıyorsunuz ama kim olduğu belli değil gerçekiği belli değil
hangi yöneticiler hangi konuda üyeleri keklemişler bunu merak ediyorum

şimdi çok iyi hatırladığınızı iddia ettiğiniz konudaki üyeleri kekleyen adminlerin isimlerini alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt