Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
67614494_2957767530960968_5561348152801361920_n.jpg
Çocukları ekrandan uzak tutsak mı acaba

Fernando: "Banega ile oynamaktan büyük keyif alıyorum. Oldukça kaliteli ve dinamik bir futbolcu. Sevilla'nın zaten kaliteli bir kadrosu var. Banega da bu kaliteli kadronun önemli bir parçası."

ne diyon sen

Ben söyleyeyim size 2 tane Şeref Aydın adlı üyelik var;

Biri Seref Aydın(Fake) diğeri Şeref Aydın(gerçeği)

Foruma giriş yapan Şeref Aydındı yani reali
Mevzu ta o zaman çözülmüş. Üyelik birleştirilip reel Şeref Aydın'a verilmiş. Bu transfer dönemi bolca olana galeyana gelem durumu gene oldu malasef.

Sergen'in attığı mesajdan ben onu çıkardım

Şeref Aydın,Seref Aydın'a dostum amacın nedir yazmış

İki hesap da aynı hesap değil mi bu paylaştığın linklerde? İsimler dahi aynı ben mi yanlış görüyorum ? zamanında açılan fake bir hesap var ama sonrasında müdahale edilip iki hesap birleştirilmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 52967

Ekli dosyayı görüntüle 52968

Tamam da birleştirilmiş görsellerde gösterdiğim gibi.

değerli dostlarım envai çeşit forumda üyeliği bulunan biri olarak buradaki modlara fazlasıyla haksızlık edildiğini düşünüyorum bence işlerini gayet iyi yapıyorlar ayrıca yazarların birçoğu da gerçek bilgi paylaşmak ve öğrenmek için burada o nedenle bu platformun kıymetini bilelim bence

Çocuk kötü niyetli bir şey demedi tahminini söyledi sonra da milletin gazına geldi. Üstelik yönetimle ilgili de tek bir olumsuz yorumda bulunmadı. Bir ay ceza adaletsiz olmuş bence.

Dayanaksız iftira atmak önemli bir erdemsizlik ve kötü bir davranıştır.

Munich bunlar audinin torpiliyle girmiş bunların ne işi var burda deyip hırslanmışsa vay ki ne vay.

Adminler tezgaha mı getiriyor diyorsunuz yani milleti?

1 hafta önce de Abdurrahim’le Şükrü Monaco’ya gittiler diye keklemişlerdi herkesi hatırlayın. EkşiGs diye kolpa bir hesap gece KAP gelebilir imasında bulunan bir paylaşım yaptı bir kaç admin arkadaşta “bu hesap güvenilir” dedi ortalık yangın yerine dönmüştü. Sabaha kadar bekledik falan. Sonra hesap patladı tabi.

İşin ilginç yanı bizim yöneticilerin Monaco’ya gittiğini GSC hariç basında hiçbir yerde duyamadık.

Şimdi de Şeref Aydın muhabetti. 2 oluyor bu benim denk geldiğim.

Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Üyelerle bu şekilde dalga geçilmemeli. Yakışmıyor.
kimseyi alintilamadim bu konu hakkinda ama bunu simdi gördüm. Git adam akilli arastir bir yerde sonradan yazdi mi yazmadimi? Mal mal konusmayi birakin, bir bok bilmiyorsaniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt