Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco'ya bonservis yerine 2 milyon UCL gruplarina kalirsak bonusu verelim. Veya 1 2 milyon ve bonus olsun.

Bu dogru ise Naci ve Seten bunu bile bile algi yaratip sureci bu sekilde yonlendiriyorlar. En sonunda xxxx kisi sayesinde GS bonservis odemedi diyecekler

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seten bonservis demedi sanki sadece transfer bitmedi 2 gün içinde belli olur dedi diye hatırlıyorum.

Ali Naci bu sene iyi ama çok geç haber giriyor neredeyse transfer gerçekleştikten sonra duyum vermeye başlıyor.

Bu transferde bir gariplik var ama bakalım hayırlısı... Yine forvetsiz kalmayalım da Falcao olması bence şart değil.

@AliNaciKucuk
: "Galatasaray, Monaco ile yarın masaya oturacak. Kritik gün yarın. Yıllık 5.5 milyon euro üzerinden Falcao ile anlaşma tamam. Bonservis sorununu çözmek için yarın görüşme yapılacak."

Seten bonservis demedi sanki sadece transfer bitmedi 2 gün içinde belli olur dedi diye hatırlıyorum.

Ali Naci bu sene iyi ama çok geç haber giriyor neredeyse transfer gerçekleştikten sonra duyum vermeye başlıyor.

Bu transferde bir gariplik var ama bakalım hayırlısı... Yine forvetsiz kalmayalım da Falcao olması bence şart değil.
Bonservis isteyeceklerini sanmiyorum hocam nedense hayirlisi

"Özel Haber: Jorge Mendes, Monako ile André Silva arasındaki müzakereleri tekrar ayağa kaldırmaya çalışıyor. Andre Silva'nın, Galatasaray'la görüşen Falcao'nun yerine geçebileceğinden emin. Milan'la daha önce anlaşmaya varılan 30m €'da birkaç milyonluk indirim bile olabilir."

AlfredoPedulla

yahu bu ali naci niye surekli setenin haberine paylasipduruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt