Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir 10 numaranın olmazsa olmazı şut özelliği yok Belhanda'da. 8 numaraya koyalım desek defansif özellikleri zayıf. Adam takip etmiyor. Belhanda sistematik oynayan makine gibi Avrupa takımlarının bir dişlisi olabilir. Ama Türk futbolu gibi bireysel yeteneklerle maçları kazanmaya çalışılan bir yerde Belhanda yılda 4milyonu hak edecek bir şey yapamaz. O paranın üstüne birde küsmesi yok mu? Ara sıra biraz oynayıp aylarca sahada görünmüyor. Satıp yerine oynamak isteyen bir genç almamız gerekirdi ama bunu en az iki sene daha çekeceğiz. Görünen o.
Belhanda yerine koy talisca veya banega en az 10 gol ve 15 asist yapar
Bize korner ve frikik atacak hızlı bir adam lazım belhandayı hırslı olduğu İçin bende seviyorum ama bence o bölgenin görev adamı değil

Mendes illa çakacak onlara A.Silva'yı.

Başaramazsa en kötü ihtimalle Balotelli'yi iteler Monaco'ya :asd:

@AliNaciKucuk
: "Galatasaray, Monaco ile yarın masaya oturacak. Kritik gün yarın. Yıllık 5.5 milyon euro üzerinden Falcao ile anlaşma tamam. Bonservis sorununu çözmek için yarın görüşme yapılacak."
1 aydır napıyorlarmış, Falcaoyu alalım diyorlar, duyumcularda Falcao Gsda diye yayıyolar heralde, net bişey yok anlaşılan

Naingollan geçen sene iyi oynadı ondan önceki sene iyi oynadı. Adamın kötü olduğu sezon yok. 2 sene önce dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Sokrates editörlerine göre Box to box oyuncunun karşılığı.

Ben hiç duymadım Naingollan çok içiyor bu yüzden formu düştü diye. Adam yıllardır içiyor ama formu hep yukarı doğru ivme kazanmış. Geçin bu ayakları

Diagne satılırsa x gelecek, Diagne satılırsa y gelecek. Bunu söylemek için gazeteci, muhabir olmaya gerek yok.

İyi nöbetler renktaşlar,ben bu şekil uyumaya gidiyorum

falcao.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt