Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde belirttik ne belhanda gitmek ister nede hoca bırakmak ister
Sadece temennide bulunduk gerekçeleri ile
Belhandaya 10 m Euro üzeri teklif gelsin satılsın sen o zaman gör bak hoca nasıl bir ortasaha kuracak

Bende başından beri diyorum Hocanın Belhanda'yı bırakması için en az 12 milyon lazım.

Yoksa diğer türlü Belhanda ısrarla gitmek istemezse hoca bırakmaz kolay kolay.

Kağıt üstünde iyi orta sahalar gördük fakat Belhanda'da 2 yıldır şampiyon orta saha elamanı :p

Diğer hafta pazar gününe kadar felan gerekli transferlerin yapılması lazım artık

Naingollan Banega'nın yedeğiymiş. İlginç. Tam tersi olması gerekiyordu.

En çok Banega ve Nainggolan'ı istiyordum. Bu ikiliden birisi gelsin.

Nainggolan Banega'nın 3 katı adam, nasıl Banega'nın alternatifi oluyor. kolpa atıyorsunuz bari biraz oyuncu bilginiz olsun.

Bu sene Türk rotasyonu da çok iyi oldu Emre ile birlikte . Akbaba da iyileşince 2 yabancı kulübede dersek artık yedek kulubesini görüp kusmayacagiz. Adem bile Sinan denen aptaldan daha iyidir düşünün yani

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 aydır bi fransaya gidemediler. Şaka gibi. Tek bi adam mı ilgileniyo abi. Biriniz oyuncuyla anlasırken digeri gitsin takımına. 48 saatmiş. Bi 2 gunde monaco sure istedi derler öbür haftaya kalır yine

Falcao ve Emre bitti gözüyle bakıyorum bu saatten sonra iptal olmaz 6 numaraya ben ismini duymadığımız birisini geleceğini düşünüyorum ve gerçekten bizim için şuan kritik transfer o olacak. Bina inşa edildi son tuğla gibi.

Hocamı tanıyorsam çapa 6 numara yerine Banega'yı alır. Olmazsa Donk'u çeker maçın gidişatına göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt