Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ve emre mor netleşirse cl’de ceyrek final gelir gibi abartılı bir grup gelmedikçe. Yıllardır kağıt uzerinde böyle net oturaklı bi takım kurmamıstık. Tek sıkıntı beklerde ama onlar da gecen sene ligde sampiyon kadrodaydılar üzerine bir de şener eklendi. Su an farkında degiliz belki ama muazzam bi kadro kurduk. Bu isler belli olmuyor aslında ama tutmaz da diyemiyorum. Babel feg belhanda bildigimiz isimler, falcao’nun 20den aşağı gol atma ihtimali yok gibi bir sey bu hucum hattıyla. Bir de emre mor+onye takviyesi gelirse düsünemiyorum olacakları.

Seri > Fernando x 2
Falcao > Diagne x 3
Basında yazılan 6 numaralar > Donk + ndiaye
Jimmy > Selcuk x 2
babel + feg > feg + onye
Emre mor > yunus x4

Onye’yi de kiraladıgımızı varsayarsak
Onye > Sinan x5

Geçen seneye oranla büyük güc kazandık, sampiyon kadroyu fernando dısında bozmadan takviyeler yapiyoruz. Bu kadro tutarsa en az 2 yıl daha sampiyon oluruz. Kaldı ki Belhanda gonderilse bile Banega alınacak, orada da güc kaybetmis olmuyoruz

Banega kim naingolanda mı oynuyor???

Dostum olaya sırf futbolcu kalitesi olarak bakmıyor belki de hoca. Açıkçası vardır bir bildiği diyorum ben. Neingolan kesinlikle daha iyi bir oyuncu ama yaşadığı ailevi problemler vs İnter neden kadro dışı bıraktı bunları incelemek lazım. Hocanın italya istihbaratı kuvvetlidir.
Ayrıca Neingolan bize menejeri tarafından önerilen bir isim.

Falcao'nun yıllık maaşının bonuslarla max 7 M€ olması olağanüstü bir durum değil ama 33,5 yaşındaki bir futbolcuya bu parayı vereceksek

- Garanti ücret 4 M€
- Şampiyonluk bonusu 1 M€
- Sezon boyunca 30 resmi maçta oynama bonusu 500.000 €
- 20 gol bonusu 500.000 €
- 30 gol bunusu 500.000 €
- CL gruptan çıkma bonusu 500.000 €

Şeklinde bir kontrat yapılmalı.

Dostum olaya sırf futbolcu kalitesi olarak bakmıyor belki de hoca. Açıkçası vardır bir bildiği diyorum ben. Neingolan kesinlikle daha iyi bir oyuncu ama yaşadığı ailevi problemler vs İnter neden kadro dışı bıraktı bunları incelemek lazım. Hocanın italya istihbaratı kuvvetlidir.
Ayrıca Neingolan bize menejeri tarafından önerilen bir isim.
Muhakkak vardır bir bilinen lakin seri naingolan ortasahası çok s2ci olmaz mı?

Ya tamam da mesela okakayı alsak ve 3 yıllık imza attırsak 5 bonservis versek 2,5 oyuncuya versek ortalama 4,5 oluyor yıllık adamın zaten ver 5 en azından falcaoyu izleyelim.

Falcao ve emre mor netleşirse cl’de ceyrek final gelir gibi abartılı bir grup gelmedikçe. Yıllardır kağıt uzerinde böyle net oturaklı bi takım kurmamıstık. Tek sıkıntı beklerde ama onlar da gecen sene ligde sampiyon kadrodaydılar üzerine bir de şener eklendi. Su an farkında degiliz belki ama muazzam bi kadro kurduk. Bu isler belli olmuyor aslında ama tutmaz da diyemiyorum. Babel feg belhanda bildigimiz isimler, falcao’nun 20den aşağı gol atma ihtimali yok gibi bir sey bu hucum hattıyla. Bir de emre mor+onye takviyesi gelirse düsünemiyorum olacakları.

Seri > Fernando x 2
Falcao > Diagne x 3
Basında yazılan 6 numaralar > Donk + ndiaye
Jimmy > Selcuk x 2
babel + feg > feg + onye
Emre mor > yunus x4

Onye’yi de kiraladıgımızı varsayarsak
Onye > Sinan x5

Geçen seneye oranla büyük güc kazandık, sampiyon kadroyu fernando dısında bozmadan takviyeler yapiyoruz. Bu kadro tutarsa en az 2 yıl daha sampiyon oluruz. Kaldı ki Belhanda gonderilse bile Banega alınacak, orada da güc kaybetmis olmuyoruz
Biz geçen sene çok eksik oynadık bir de bu nokta hep unutuluyor ama sakatlıklar cezalar falan çok büktü bizi ona rağmen olduk şampiyon ve üstüne üstülük geçen sene çok güçlü bir rakip vardı bu sene o da yok.

Nedir bu 6 numara sevdası anlamadım. Çift 8 ile oynasak daha iyi olmaz mı? Hemen hemen Barça'nın tek altılı sistemini bıraktı futbol camiası çift yönlü iki 8 ile oynamak bizim ligde daha mantıklıdır.
ben hocanın da bu minvalde hareket ettiğini düşünüyorum hem aldığımız hem ismi geçen orta sahaların ortak özelliği b2b olmaları ne 6 ne 10 numara ismi geçmiyor ki zaten devri geçti bu işlerin

Nedir bu 6 numara sevdası anlamadım. Çift 8 ile oynasak daha iyi olmaz mı? Hemen hemen Barça'nın tek altılı sistemini bıraktı futbol camiası çift yönlü iki 8 ile oynamak bizim ligde daha mantıklıdır.
Orta sahada defansif yönü ve kesiciliği iyi olan, güçlü, hava toplarına hakim bir oyuncu şart. Donk bu konulardan fena değil ama tank gibi ağır ve yaşlandı. Takım savunmasındaki en büyük zaafımız orta saha direncimizin zayıf olması. Rakipler yürüyerek stoperlerimizle karşı karşıya kalıyorlar.

Bence bazi arkadaslar 6 numara transferini yanlis anlatiyor o yuzden farkli dusuncelere yol acabiliyor bu durum. Evet bize gercek bir 6 lazim ama soyle diyelim; defansif ozellikleri agir basan ama ayni zamanda pas oyunununda yanindaki ve ilerideki oyunculara yardimci olacak bir 6 'numara'. Kesici ve top calma ozellikleri cok iyi olmali ve hatta bizim takimin boy ortalamasini dusunursek hava toplarinda da iyi biri olmalidir.

Bunu adi gecen oyuncular ile yapmak zor. Ozellikle Avrupa arenasinda boyle bir oyuncu bizim takim icin cok onemli cunku bizim yillardir basaramadigimiz bir sey var, o da hizli pas oyunu oynamak. Bunu yapmak icin hem tum kadrodaki oyuncular bu kaliteye sahip olmali + teknik direktorun oyun anlayisi da buna yatkin olacak.

Belhanda ve Seri ile olmaz o bölgede, çok yumuşak kafa topu yok, mücadele bakımından zayıflar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt