Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Lemina dikkat etmek gerek ama 4 ay bu sezon sakatlık gecirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

beyler kimdir bu enner et mi balık mı bileniniz var mı
Saa transfer sevdalıları
Bugün havada kap kokusu var
Tahminlerime göre emre mor kapı gelir bugüno koku gitmiyor ki![]()

Çinden Jailsona 8 milyonluk teklif gelmiş, 10 dan aşşağı vermeyiz demiş şikeciler.
Bir işinizde hilesiz hurdasız olsun be arkadaş.
Aynen,bunu diger Diagne konusunda yazdim bendeDiagneye odenen ucret 15i buldu diyen insanlar var ve haliyle bu durumda Diagneyi zararina satacagiz bir havasi olustu. Lakin ben olaya transfer butcesi acisindan bakiyorum. Bundada KAP bilgilendirmesi onemli. Ordada 10 milyona gittiği belirtilmis. Eger simdi tekrar KAP ile 12 ye satabilirsek transfer butcesi acisindan ve FFP kurallarina bakarak +2 milyon butcemiz olacak. Zaten Diagneye verdigimiz paralari bir yerden sonra vermek 'zorunda' kaldik, cunku yoksa o paralari bu sezonku bütçeye aktaramayacaktik ve o miktar yanacakti. Ha bunu Kasimpasa cok iyi kullandı, o ayri
Ona bakmak lazım işte, sakatlığı neydi vs diye.
Gueye de gitti Morgan kalır gibi Everton'da.
Aynen,bunu diger Diagne konusunda yazdim bende
Gercekte belki zarar olacak bunu bilemeyiz.ama resmiyette odenen on milyon gorunuyor
Bugün son gün Çin transfer dönemiÇinden Jailsona 8 milyonluk teklif gelmiş, 10 dan aşşağı vermeyiz demiş şikeciler.
Bir işinizde hilesiz hurdasız olsun be arkadaş.
Şimdi tv de dinledim, gerçi doğru adamlar geriden geliyoreski haber 3 haftalik