Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali naci diagne satıldıktan sonra Banega için uğraşılacak demiş.
Banega-seri
Belhanda

Yumuşak olmaz mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çinden Jailsona 8 milyonluk teklif gelmiş, 10 dan aşşağı vermeyiz demiş şikeciler.
Bir işinizde hilesiz hurdasız olsun be arkadaş.

Diagneye odenen ucret 15i buldu diyen insanlar var ve haliyle bu durumda Diagneyi zararina satacagiz bir havasi olustu. Lakin ben olaya transfer butcesi acisindan bakiyorum. Bundada KAP bilgilendirmesi onemli. Ordada 10 milyona gittiği belirtilmis. Eger simdi tekrar KAP ile 12 ye satabilirsek transfer butcesi acisindan ve FFP kurallarina bakarak +2 milyon butcemiz olacak. Zaten Diagneye verdigimiz paralari bir yerden sonra vermek 'zorunda' kaldik, cunku yoksa o paralari bu sezonku bütçeye aktaramayacaktik ve o miktar yanacakti. Ha bunu Kasimpasa cok iyi kullandı, o ayri

Onyekurunun gelme ihtimali yok bence emre mor transferi de bunun göstergesi... İlk 11in tamamı yabancı olacak..11e giremeyen isimler donk-linnes-mitro(veya yeni forvet) bunların sadece 1i yedekte oturabilecek ... hadi yedek forvet almayıp gerekirse babel oynar diyelim..
sağ bek yedeği olarak şeneri koyduk kulübeye orta sahada Donk dışında defansif adamımız yok hem orta saha hem stoperler için düşünülebilecek tek yedek Donk bu adam mecbur kulübede olacak... Linnesle beraber onyekuru babel-feghouli belhanda 4lüsünden 1ini tribüne yollamak zorunda kalacağız .. İlla sakatlıklar falan olur ama bizim gibi bir kulüp için bu adamları tribüne yollamak büyük lüks zaten hangisi gitse sıkıntı olur takım içinde...

Diagneye odenen ucret 15i buldu diyen insanlar var ve haliyle bu durumda Diagneyi zararina satacagiz bir havasi olustu. Lakin ben olaya transfer butcesi acisindan bakiyorum. Bundada KAP bilgilendirmesi onemli. Ordada 10 milyona gittiği belirtilmis. Eger simdi tekrar KAP ile 12 ye satabilirsek transfer butcesi acisindan ve FFP kurallarina bakarak +2 milyon butcemiz olacak. Zaten Diagneye verdigimiz paralari bir yerden sonra vermek 'zorunda' kaldik, cunku yoksa o paralari bu sezonku bütçeye aktaramayacaktik ve o miktar yanacakti. Ha bunu Kasimpasa cok iyi kullandı, o ayri
Aynen,bunu diger Diagne konusunda yazdim bende

Gercekte belki zarar olacak bunu bilemeyiz.ama resmiyette odenen on milyon gorunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt