Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Falcao, Babel,Feghouli gibi adamlar kadroda olsun zaten Onyekuru'nun skorerliğini unuturuz, Emre bambaşka yetenek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 gollük katkı verdi adam
Bütün kritik maçlarda golü var, bu kadar etki göstermiş bir adamı yıllardır yokları oynayan Emre ile kıyaslamaj doğru değil.
gitsin o istatislik tutsun mayısa kalmadan gelsin biz ona illa tuttacak birşey veririz nasılsaalttan alta laf vurmaya calısmıs ama becerememıs ıste
çok zor rengim bir sonraki durağı ya psg olur ya city gibi bir takımOnyekuru birgün buralara dönecek bence.
Herşey bitmeden birşey diyemem diyor.Mbaye Diagne V Transfer "Şu anda öyle bir şey yok"
Radamel Falcao V Transfer "Şu an bir şey söyleyemem"
Albayrak
Bu ne diyor ben anlamadim.
Albayrağıma bak benim be sonunda öğreniyor bu işiMbaye Diagne V Transfer "Şu anda öyle bir şey yok"
Radamel Falcao V Transfer "Şu an bir şey söyleyemem"
Albayrak
Galatasaray sensin be adamEmre Mor yarın 18:30'da İstanbul'da :-)
Falcao için beklemedeyiz.
Saygılar sevgiler.
Yerli kalitemiz ciddi arttı Emre ve Jimmy baya kalite katacak, Linnes'in tribünde olduğu maçlarda Şener de iyi yedek, yedek kaleci de fena değil, Mehmet Özcan ve Mert Çetin hamleleri de gelirse, Yabancı sınırı değişmez