Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saflari siklastiralim beyler. Birazdan KAP gelecek.

emre moru karsılamaya gıdelım gsc olarak

Falcao + Babel + Feghouli

Geçen sezondan Daha fazla gol
Atacagi ortada zaten Henry güzel olurdu ama olmamasi sikinti degil

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Güvenç kurtar bana müthiş bir özgüven veriyor o teknik direktör olduysa ben mou pep olurum alex ferguson olur heykelimi diktiririm gibi geliyor bana

Onyekuru'nun attığı 15 golü Babel+Falcao kapatabilir ama deliciliğini ararız Emre belki erken form tutarsa o sorunu çözebiliriz.
Onyekuru topsuz alanda etkiliydi. Boşluklara koşu atıyordu. Emre topla kat eden topçu. Kapalı savunmaları Babel ve Falcao ile açarız.

çok zor rengim bir sonraki durağı ya psg olur ya city gibi bir takım

city ya da psg mi güldürmeyin beni(gerçi psg mal takım chupo motingi bile aldı) bu herif dünyanın golünü atmasına rağmen hala taraftarın içine sinmiyordu tam olarak.. Golcülüğü iyi cidden pozisyona girmeyi de biliyor ama kanat oyuncusu için orta açma çalım gibi özellikleri yetersizdi...
Mesela riberynin oynadığı o kısa dönemi hatırlıyorum golü yoktu ligde asisti de azdı ama ağlayacaktım neredeyse elimizden kaçırdık diye.. dünya yıldızı olacak adam kendini belli eder...
Ben aynı yorumu Alanyada oynarken Merih için de yapmıştım Ozana göre çok daha ileriye gidecek diye..

Onyekuru icin uzulmuyorum kendi adima. Monakoda basarilar. Yolun acik olsun aslan parcasi

640x360_fa36172e-53ae-460b-9a44-21dba4857b44.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt