Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın geldi Mor

Unutmamissin rengo :love: Sana dostluk elimi uzatıyorum. Bundan boyle aramizdan su sızmaz

Evet, nedenini bende pek bilmesemde Emre transferi suana kadar beni en heyecanlandiran transfer. Galiba buna olasi Falcao transferide dahil. Eger tutarsa bu cocuk manyak birsey olur. Adam joker.

Jimmy, Emre, Mustafa, Atalay, Sener (kalitesiz sayilmaz) vs.. Yabanci kisitlamasi gelirse bile ben suanki yerlilere cok güveniyorum. Bu kisitlama rakiplerin biryerine kacar

Akşam RM karşısında fark yer‚ 24 saat içinde de GS Falcao ve Emre Mor´u açıklarsa panik halinde saçma sapan adamları alabilirler...

Freni patlamış kamyon gibi aşağıya gidiyoruz...
bos.gif

bos.gif
antu :D

yasar tugrul - 31.07.2019 13:21​
bos.gif

Bu sene de boşa gidecek belli oldu da bari gençleri kazanaydık.

Diego - 31.07.2019 13:25​
bos.gif

bu falcao yarın öbür gün imzaya gelsin ki gelecek‚ buralar feci karışacak benden söylemesi.
transferle rakibin gardını düşürmek böyle oluyor işte.

Bruce Wayne - 31.07.2019 13:26​
bos.gif

Akşam RM karşısında fark yer‚ 24 saat içinde de GS Falcao ve Emre Mor´u açıklarsa panik halinde saçma sapan adamları alabilirler...

tenedos - 31.07.2019 13:33​
bos.gif

Falcao net bir psikolojik hamledir
Adamlar Falcao´yu alır
Sende fetja filan alırsan
Kimse seni kaale almaz Ali Başkan
1907 derneğini yönetmeye benzemiyor bu iş
Karşı hamle yapman lazım
Ve bu sene ağzınla kuş tutup şampiyonluk kazanman lazım

axe1907_Fb - 31.07.2019 13:38​
bos.gif

6s falcao yi acikladiginda burasi yangin yerine donecek ki kendinizi hazirlayin
Tabi etraf ali kocun muhasebe cileri‚ be avukatlari ile dolu olacak bayernden fark yerken ortada olmayan tipler cikip‚ 6s guzellemesi yapiyosunuz diye‚ miete kedi muamelesi cekecek. Sonra bankaya gidecekler

Bruce Wayne - 31.07.2019 13:39​
bos.gif

GS bu ligin dinamiklerini çözmüş...

Adamlar bütün parayı hücum bölgesine gömüyorlar...

Bir tek biz böyle yıllardır aptal gibi takım savunması ile kafayı bozduk...

Serie A´da oynuyoruz ya‚ varsa yoksa tandem...

serçe7 - 31.07.2019 13:39​
bos.gif

İşin özü tamamen mantalite
Biz son 2 seneyi şampiyon tamamlasak öyle ya da böyle 30 gol atan forvetimiz olsa taraftar olarak da yönetim olarakda gidip falcao peşinde koşmazdık o maliyetlerde
Kibar kibar centilmence eksiklerimizde olsa ilgin başlamasını beklerdik.zira şu durumda bile düzgün agresif refleks gösteremiyoruz.

Adamlar Falcao´yu alır
Karşı hamle yapman lazım
hahaha

Karsi hamle derken Cavaniyi mi alacaklarmis? Hahahahha ulan yoksunuz ogulum piyasada Bu ayarda hiç bir oyuncu size gelmez ahhahahaa

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Feghouli Belhanda Onyekuru
Falcao

EmreMor Jimmy Babel

Onyekuru'yu da kiraladık mi, as-yedek muazzam bir hücum rotasyonumuz oluyor.

Adamlar Falcao´yu alır
Karşı hamle yapman lazım
hahaha
yozgatlı şuan antudakileri teselli etmekle meşgül.O yüzden buraya yazmaz muhtemelen bukelemun

yasar tugrul - 31.07.2019 13:21

bos.gif

Bu sene de boşa gidecek belli oldu da bari gençleri kazanaydık.

Diego - 31.07.2019 13:25

bos.gif

bu falcao yarın öbür gün imzaya gelsin ki gelecek‚ buralar feci karışacak benden söylemesi.
transferle rakibin gardını düşürmek böyle oluyor işte.

Bruce Wayne - 31.07.2019 13:26

bos.gif

tenedos - 31.07.2019 13:33

bos.gif

Adamlar Falcao´yu alır
Karşı hamle yapman lazım

axe1907_Fb - 31.07.2019 13:38

bos.gif

6s falcao yi acikladiginda burasi yangin yerine donecek ki kendinizi hazirlayin
Tabi etraf ali kocun muhasebe cileri‚ be avukatlari ile dolu olacak bayernden fark yerken ortada olmayan tipler cikip‚ 6s guzellemesi yapiyosunuz diye‚ miete kedi muamelesi cekecek. Sonra bankaya gidecekler

Bruce Wayne - 31.07.2019 13:39

bos.gif

GS bu ligin dinamiklerini çözmüş...

Adamlar bütün parayı hücum bölgesine gömüyorlar...

Bir tek biz böyle yıllardır aptal gibi takım savunması ile kafayı bozduk...

Serie A´da oynuyoruz ya‚ varsa yoksa tandem...

serçe7 - 31.07.2019 13:39

bos.gif

İşin özü tamamen mantalite
Biz son 2 seneyi şampiyon tamamlasak öyle ya da böyle 30 gol atan forvetimiz olsa taraftar olarak da yönetim olarakda gidip falcao peşinde koşmazdık o maliyetlerde
Kibar kibar centilmence eksiklerimizde olsa ilgin başlamasını beklerdik.zira şu durumda bile düzgün agresif refleks gösteremiyoruz.
Bu akıllı adamları neyse ki linç edecekler birazdan yoksa uyanırdı kerizler.

Unutmamissin rengo :love: Sana dostluk elimi uzatıyorum. Bundan boyle aramizdan su sızmaz

Evet, nedenini bende pek bilmesemde Emre transferi suana kadar beni en heyecanlandiran transfer. Galiba buna olasi Falcao transferide dahil. Eger tutarsa bu cocuk manyak birsey olur. Adam joker.

Jimmy, Emre, Mustafa, Atalay, Sener (kalitesiz sayilmaz) vs.. Yabanci kisitlamasi gelirse bile ben suanki yerlilere cok güveniyorum. Bu kisitlama rakiplerin biryerine kacar

Mor eğer patlıyacaksa bir yerde o takımın hocası Terim dışında kimse olamaz Milli takımda da hep oynatıyordu hoca çok sever böyle uçan kaçan topçuları , kiralık geldiği için elimizde kalma ihtimali de yok güzel transfer oldu Babel ve Feg de rahat rahat salamaz şimdi forma rekabeti açısından da güzel oldu şimdi 2 parça kaldı 6 ve falcao bunlar da gelecek ve yıllar sonra takım eksiksiz olucak yedek stoper harici o kadarcık da olur.

beyler antu yangın yeri olacak çok zevkli okuması şimdiden ersuna sövmeler başlamış kasımda yollarlar bunu HAHAHAHAH :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt