Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emor ile çoktan anlaşılmış belliki, Falcao yu beklerken taraftar sıkılmasın diye ortaya atılmış bir uğraş, KAP , uçak, imza forma video falan..

yedek 11:
okan
şener ahmet ertuğrul (?) linnes
ömer donk jimmy
emre mitro yunus

ziraat cup ho

Gelme ihtimali varsa bile Onyekuruyu istemiyorum bu kadar kanat varken DOS almamız lazım uygun olursa birde yedek forvet

Şu Bayern in gol sonrasi calan muzigi takildi dilime.dun 6 kere dinledik yer etti yahu

Gelme ihtimali varsa bile Onyekuruyu istemiyorum bu kadar kanat varken DOS almamız lazım uygun olursa birde yedek forvet

Belhanda giderse sağ açıkta Mor ve Jimmy sol açıkta Babel kalıyor sadece. O açıdan Babel'i yeri geldiğinde sağ ya da forvete kaydırmak için Onye güzel olur.

Onyekuru da geliyor..

Hani benimle dalga geçtiğiniz benim bi 2-5-3 dizilişim vardı. Hoca o kadroya adam topluyor :)))

Sporcope

@sporcope

·
6d

“Schneiderlin konusu, Bakayoko'nun Everton'a transferine bağlı. Everton, Gueye'den sonra o bölgeyi iyice boşaltmak istemiyor. Bakayoko ile görüşüyorlar. Bakayoko biterse; Schneiderlin'i maaşının tamamın karşılanması durumunda Fenerbahçe'ye verecekler.”

“Orel Mangala’da opsiyon konusunda iki kulübün görüşmeleri tıkanmış durumda. Stuttgart 10 milyon Euro satın alma opsiyonu koymak istiyor. Fenerbahçe ise 7 milyon Euro + sonraki satıştan pay koyalım diyor. O iş de belirsizliğini koruyor.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt