Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega’da hicbir girisim yok su an. Ama ileride olabilir bilemiyorum su an. Ama Seri’den sonra Banega’nin olacagini cok sanmiyorum valla.
Ben de sizin gibi gelismeleri heyecanla bekliyorum. Bu saatten sonra efendilik arayan Kadikoy’e gitsin, Arena’da sevis var sevis! :-)

Herkese iyi nobetler. Sevgiyle kalin :-)
Banega :(

antu kasıyor yorumları okuyup gülen Renktaşlar çıksın lütfen

Emre Moru hoca döverek adam eder diyenler ciddi mi, latife mi ediyor anlayamadım.

Döverek adam olacağı varsa bile olmaz.

Emre MOR hayırlı olsun. Makul bir transfer. Ama herkesin malumu mental olarak sıkıntılı bir arkadaş.

Umarım bu sefer, ona verilen şansı iyi değerlendirir...

O kadar farklılık olsun bi zahmet 5 dk nın lafı mı olur ;D diğerinde milyonlar söz konusu
aynı sey aslında. mesela monaco bonservis istemiş olabilir o sebepten gs falcao ya düşük tutmustur maası. sonra falcao bonservisi iptal edicem siz maaşı yükseltin demiş olabilir. ki arada menajjerler var onların aldığı komisyonlar falan da düşünülürse bahsettiğim örnekteki 5dk gibi bişey oynayan 1m lar.

ha 4 5m fark olur söylenenle orası baska tabi. 1-2m büyük oynamalar değil bu transferlerde.

Duygulandım

Diego - 31.07.2019 14:52​
bos.gif

geçen sezon küme düşme hattında oynamışın. tarihin en rezil sezonunu yaşamışın yaşatmışın.

rakibin 3 şampiyonluk önüne geçmiş.

taraftarın dalga konusu olmuş başı öne eğilmiş.yetmemiş win win demişin yine taraftar elinden geleni yapmış.bu ülkede bu katkıyı sağlayacak başka taraftar yok.

gs taraftarı yıllardır mutlu‚sezon içinde mutlu sezon sonunda mutlu yeni sezon başında mutlu.

biz ise daimi kahır kanser.habis bir hücre vücuttan çıkmıyor.

sen de gelmişin bu rezil sezondan sonra şampiyon olman lazım.
para yok diyemezsin sattın elması falan.zajc var mesela satabilirsin.
para da var.

ne bekliyor insan?

transferde yardıracaklar balotelliler ben arfalar hatta banegalar falan gelecek sezona bomba gibi girip silip süpüreceğiz sanıyorsun.

ama ne görüyorsun?

adam kadro iyi diyor lan . 2-3 adam alsak yeter diyor.

ali koç sabır taşırma arkadaş.

geçen sezondan zaten gıcık oldum sana.

böyle başkanlık yapılmaz.yapamıyorsan ki yapamadın çek git arkadaş yeterin artık.

feyza ney lan.ismini bile yazamıyorum kim olm bunlar feyza mvilla bilmem bok püsürük

sıçarım ön liberosuna artık.

gidin balotellinin kapısında yatın.adam gibi forvet defans alın taraftarı dellendirmeyin.

seni o koltuğa getirdik göndermek 3 gün sürmez.

acayip sinirliyim zor tutuyorum kendimi

Yokmu yahu bu aralar hazırlık maçı şöyle babel,emre,seri,feguli şu adamları bi arada görmek için sabırsızlanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt