Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1564574728598.webp

2 aralık 2018 vodafone park bjk maçı yedekleri... bu yüzden mor falan dehşet önemli.

Emre mor belhanda abisiyle takılsın bakalım nasıl düzeliyor

aynı sey aslında. mesela monaco bonservis istemiş olabilir o sebepten gs falcao ya düşük tutmustur maası. sonra falcao bonservisi iptal edicem siz maaşı yükseltin demiş olabilir. ki arada menajjerler var onların aldığı komisyonlar falan da düşünülürse bahsettiğim örnekteki 5dk gibi bişey oynayan 1m lar.

ha 4 5m fark olur söylenenle orası baska tabi. 1-2m büyük oynamalar değil bu transferlerde.
Bunlar 6-7 milyonlardan bahsederken sözlükteki gurpegi başından beridir okadar yüksek olmadığını maaşın makul olduğunu söylüyordu. O yüzden bu burhan can terzi ve rodop bana hep sallıyor izlenimi veriyor

Ertuğrulu hiç beğenmiyorum kesinlikle kötü transfer olur. Mehmet Özcan kesinlikle alınmalı. Şu an Emreyle 3.3 m euro eksiye inildi. Diagne 12ye giderse 8 küsür bütçe kalacak o paraya 1 scout forvet, Mehmet ve yabancı orta saha alınır. Mitroglou ile yollar ayrılır diye düşünüyorum

Ertuğrul değil de Mehmet Özcan kesinlikle alınmalı. Şu an Emreyle 3.3 m euro eksiye inildi. Diagne 12ye giderse 8 küsür bütçe kalacak o paraya 1 scout forvet, Mehmet ve yabancı orta saha alınır. Mitroglou ile yollar ayrılır diye düşünüyorum
bencede bu tarz bir gelişme olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt