Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya dün biri dedi de burada ondan sordum yoksa şerefin geçmişini biliriz.La ne karıştırıyon adam verdi tuttu işte.İlla kacıracaksınız.Çalıntı olsa ne olmasa ne adam bilgiyi veriyor tutuyor.Ne garip insanlarsınız.
Mitroglou giderse Ozornwafor kalacak. Gitmezse Ozornwafor kiralanıp yerine Ertuğrul alınacakYerli stoper bulmak lazim yedeğe
Bunlar 6-7 milyonlardan bahsederken sözlükteki gurpegi başından beridir okadar yüksek olmadığını maaşın makul olduğunu söylüyordu. O yüzden bu burhan can terzi ve rodop bana hep sallıyor izlenimi veriyoraynı sey aslında. mesela monaco bonservis istemiş olabilir o sebepten gs falcao ya düşük tutmustur maası. sonra falcao bonservisi iptal edicem siz maaşı yükseltin demiş olabilir. ki arada menajjerler var onların aldığı komisyonlar falan da düşünülürse bahsettiğim örnekteki 5dk gibi bişey oynayan 1m lar.
ha 4 5m fark olur söylenenle orası baska tabi. 1-2m büyük oynamalar değil bu transferlerde.
bencede ama inşallah bu ertuğrul olmaz.Rengim bursalı olduğumdan çok bursa maçını izledim acayip ağır bir adam güven olmaz onaYerli stoper bulmak lazim yedeğe
ertuğrulYerli stoper bulmak lazim yedeğe
Mbappe düşünsünHAK 2 ay yokmuş.
bencede bu tarz bir gelişme olacakErtuğrul değil de Mehmet Özcan kesinlikle alınmalı. Şu an Emreyle 3.3 m euro eksiye inildi. Diagne 12ye giderse 8 küsür bütçe kalacak o paraya 1 scout forvet, Mehmet ve yabancı orta saha alınır. Mitroglou ile yollar ayrılır diye düşünüyorum
Yanlıs gelmıs reisBelhanda takımdan ayrılırsa şaşırmayın , bana öyle bir bilgi geldi şu an.