Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruce Wayne - 31.07.2019 15:53

Emre Mor´u açıkladılar. Gece yarısı Falcao´yu da açıklarlar. Real Madrid de içimizden geçerse seyredin cümbüşü. Gece yarısı soluğu Brezilyalı menajerlerin kucağında alırız. Kim bilir kimleri itelerler artık...

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Critical Thought - 31.07.2019 16:19​
bos.gif

işin acısı ne biliyor musunuz? Dün Bayern´le‚ bugün R Madrid ile oynuyoruz.. Bir daha bu adamlara karşı senelerce oynama şansımız olmayacak. Görünen o.

aziz üstel oğuz altay suat ateşdağlı can karadeniz vs kulübe yakın kişiler hayırlı olsun diyor ama bu isimlerden daha önce güvenilir olan biri çıkmadı ali naci seten manu lonjon şuan yutkunuyor daha hiçbir şey bitmedi diyorlar ben setenlerin tarafındayım onların bildikleri transferler çok 48 saat bekleyelim gaza gelmeden bence

Bugün ögle saatlerinde alfred hergöteller den Telefon geldi renkdas. Sponsorluk konusunda rusya petrol milyaderi Ivan Delikdelenyev ve Katardan Abdurrezakile görüsülmüs. Chang Kim in teklifi düsük bulunmus

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bizim de kulağımıza geldi evet üstat bu bakalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
manu lonjon un konuşmasını şimdi dinledim transfere zor demiyor ali baransel yüzde verir misin diyor o da zor bir soru diyor zor bir transfer diye çeviriyorlar Galatasaray taraftarı çok istiyor bu transferi Falcao yu transfer edecek bir takım varsa o da Galatasaray diyor ancak bazı sorunlar hala transferde diyor.

Deniz Türüç konusunda sizlere çok katılmıyorum yansıtıldığı kadar kötü futbolcu değil

Uzun pasları isabetli araya iyi oynuyor pres gücü var sorumluluk alıyor muz ortaları iyi ha adam geçemiyor deniyorda geçiyor yine iyi kötü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci haber verir akşam umarım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 numara deyince niye bazilariniz bunu tek yonlu defansif orta saha olarak algiliyor anlamis degilim. Cift yonlu 6 numara yok mu? Ama defansif ozellikleri agir basan ve iyi bir kesici / top calan / hava hakimiyeti de iyi bir 6 numara mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt