Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'ye kaleci, 2 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha, 1 forvet lazım EN AZ.
Hem de 1. sınıf, iyi oyuncular olmalı ki, yarışın içinde olabilsinler.
Bize ilk onbire bir orta saha lazım.
diger transferler de rotasyona.
Basak ve BJK'den pek bir şey olmaz gibi.
Mart'ta şampiyonluğun önünde tek engel TFF, MHK ve Trabzonspor'un yapacağı sürpriz bir çıkış olabilir.

üst üste kor geçeriz

ülkede ve bizim takımda bir sürü olumsuz amatör iş var

ama bizim kulüp ve taraftarın en sevdiğim özelliği başarısızlığa sıfır tölerans

burası Galatasaray burda milyonlar kazanan futbolcu da hoca da prestijine prestij katan başkan da başarılı olacak başka yolu yok

Cagne kalıcak arkadaslar kufrettınız o kadar adama ınadına gıtmıyor

Podolski'yi de Ünal Aysal döneminde bildirip alamamıştık.
Bir de Shaquiri tabiki. Bildirip alamadık, sonra Necati'yi almıştık.
Fb'liler 'pazardan aldım Shaquiri, eve geldim Necati' diye tag açıyorlardı. Ama Neco bizi şampiyon yapmıştı resmen.

deniz türüc+vedat muriqiden yedigimiz calimin üstüne topal, josef ve fejsa alinmaz, falcao+mehmet özcan+kaliteli orta saha transfer edilip 1-2 de alternatif oyuncu bulunursa degmeyin keyfimize. belhanda ve beklerden biri de satilmali bana kalirsa. azicik gelecek planlamasi olsun.

4:12'yi stadda izledim. Kameranın karşı tarafındaki tribünde, Hagi'nin vurduğu yerin hizasındaydım. Okuldan arkadaşla gitmiştik maça.
öğleden sonra okul çıkışı akşamki cl maçına kadar ali sami yen turnikelerinde yatmanın ne demek olduğunu şimdiki nesil bilemez üstad :)

ama en çok da şu 14 senelik şampiyonluğa ara verdiğimiz maç olan eskişehir maçını statda izleyen nesile imreniyorum. o gün orda olmak için nelerden vazgeçmez ki insan be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt