Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

433 Sayfa admini Hollanda'da yaşayan Galatasaraylı diye biliyorum.

62137042_209271260041630_7298684133692140809_n.jpg

3 transfer istiyorsa, ilk 11 den Diagne haric biri daha satilmali degilmi?

Ben Belhanda gider düsünüyorum ve Banega + 6 no gelir. Bunlar haric bir de genc türk gelir. Mehmet Özcan veya Ertugrul.

F

Fernando tipi çapa dedin olmadı.

Fernando gayet de iyi bir oyun kurucuydu aynı zamanda. Fatih Terim'in verdiği göreve göre bazı maçlarda stoperlerin arasına giriyor defansı üçlüyordu, bazı maçlarda da üçüncü bölgeye gelip hücuma destek oluyordu. Bunu Mcity'de iken de yapabiliyordu. Görünen o ki Sevilla'da da yapacak.

Tek dezavantajı son senesinde yaşadığı fiziksel olaydı. Sakatlıklardan dönüşü biraz geç ve zor oldu. Ama döndüğünde de yine yaptı bu işleri.

Keşke gelse de Fernando gibisi gelse. Tabii biraz daha dinamik olanı.
Fernandonun top kesiciliğine oyun kuruculuğuna lafım yok o işleri çok iyi yapabilen bir adamdı. Ama hücumda pek etkili değildi. Defansın önünde sürekli durması geriye yaslanması diğer orta saha oyuncularımız ile arasında büyük boşluklar bırakmasına neden oluyordu ve hücumdaki efektifliğimiz düşüyordu. Bu yüzden millet burda Belhandaya küfür edip duruyordu. Fernando gibi bir orta saha istiyorsanız ön ikilinizin box to box orta saha diye tabir ettiğimiz tarzda olmalı. Yoksa öndeki topçuların hücum efektifliği düşüyor bu yüzden çapa 6 ların devri bitiyor.

Fatih Terim, Falcao ve Emre Mor dışında 3 transfer daha istedi. Takım yeterli değil dedi. Yönetim onay verdi. 2 as takıma 1 transfer ise rotasyona düşünülüyor. (DHA)
mevkileri ne olabilir 2 as takıma dedikleri biri dos muhtemelende diğeri forvet mi ney aklım karıştı

@Keramettin TANRIVERDİ bak kendılerıne gelmeye basladılar

ok.gif
defrim - 31.07.2019 18:08​
bos.gif

6S´nin tum transferini benim gibi fanatik Fenerbahceli´ye teslim etseler‚ foyam meydana cikar diye Emre Mor´u transfer etmem.
O derece kotu transfer...
Falcao´ya da 18m gomuyorlarsa o da cok iyi.
Falcao cok cok iyi adam olsa da 18m´luk katki verir mi bilinmez.
Risk aliyorlar‚ umarim batarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt