Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.677
- 18.207
- 2.228
jacksonla muleka aynı kişi mi yani mulekanın adı jackson mukime ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jacksonla muleka aynı kişi mi yani mulekanın adı jackson mukime ?
Ozgur Ayten, Turuc de Bjkye itelenmek uzereymisO A kim?
Ozornwafor forvet versiyonu herhalde. Gelsin. Falcao el verir.rotasyona knk
Jackson Muleka ne ayak
|
|
Oyunun diğer yönününü de iyi oynayan defansif özellikleri ağır basan dediğinizde zaten box to box gibi bir şey demiş oluyorsunuz aynı yola çıkıyor bence. Eğer nerde pozisyon alacağını bilen oyuncularımız olursa bence defansif meziyeti çok iyi olan bir orta sahası yerine hücumda daha efektif olan orta saha daha mantıklı. Alan parselasyonunu doğru bir şekilde yapmak önemli onu yapabilirsek dediğim gibi tercihimiz dmc özellikli olmasına gerek yok bence. Benim de söyleyeceklerim bunlardırAnlıyorum da, o dediğin Fernando'nun teknik kapasitesinin yetersizliğinden kaynaklanmıyordu işte. Çapa dediğin Mehmet Topal gibi kazma olur. Top ayağına yakışmaz, uzun top atamaz, dripling yapamaz, oyunu açamaz. Topu kapar, en yakınındaki ya da bir önündeki orta sahaya verir.
Defansif orta saha oyuncusunun kazmasını tabii ki kimse istemez. Ama orta sahada iki tane box to box tan yana bence olmaz. İllaki bir tanesi dmc (ya da dos her neyse) olmalıdır. Uzun topları karşılayacak, kafa topu alacak, rakip orta saha oyuncularına boş alan bırakmayacak tarzda defansif özellikleri ön planda olmalı.
Bkz:Melo.
Bu konuda söyleyeceklerim bu kadarSaygılar.
Hücumda da öyle ahım şahım değiller. Moses topsuz oyunda 0 rodrigues de öyle hadi kruse doğru yerde durur atar ama onun da pres özelliği yok Orta saha evlere şenlik. Büyük ihtimalle anadolu deplasmanlarından çok büyük hezimetlerle ayrılacaklarİşin kötü yanı ne biliyor musunuz bunlar ligde de defansif olarak çok ezilecek takım defansı denilen şeyden bir haberler geçen sene 44 gol yemişler ligde ama bu sene kesinlikle daha fazlasını da yiyecekler ...
Gaç guruş?bugün GS formam geldi... resimlerde begenmemistim ama parcalinin canli hali bekledigimden cok cok daha güzelmis beyler. Teredütte olanlar veya henüz almayanlar mutlaka alin cok iyi duruyor. Yalniz mac formasi aldim ben taraftar formasi degil. Mali da müthis.
140€Gaç guruş?