- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
hoşlandığın kızdan nude almışsın gibi olurdelirirsinnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşlandığın kızdan nude almışsın gibi olurdelirirsinnnn
bunlar teşkilat herhalde reyz.
Zülfo ağa, dikiş tutmaz sabri, gaddar kerim.
şu isimlere bak yaw.![]()
Bu arada emre hayırlı olsun bir uyuduk uyandık gelmiş kerata,inşallah top oynarfalcao ve emre zaten belese sayilir... diagne giderse yaklasik 10m kaliyor transfer icinGömü bulduk heralde Falcao ve orta sahadan sonra beklerde kazayla değişirse acabami deriz CL icin![]()
Teşekkür ederim, Türkiye sayfasını da buldum. Türkiye'den almak isteyen arkadaşlar alttan ulaşabilir. (459,90 ₺)yurtdisindan aldim
buradan: Galatasaray 2019/20 Vapor Match Home Herren-Fußballtrikot. Nike.com DE
forma gercekten müthis olmus, kot ile falan da cok iyi gidiyor.
Banega ne durumdaymış.
Muleka'nin gelmesine en çok Serkan Reçber sevinecek.
Cezanı açıyorum demişti twitter'daki admin ama? Ne sebeple ceza aldım onu bile hatırlamıyorumcezalısın reis
sadece cezalı yazıyor yazdıgına gore cezalı degılsındır onu düzeltirlerCezanı açıyorum demişti twitter'daki admin ama? Ne sebeple ceza aldım onu bile hatırlamıyorumYardımcı olabilecek var mıdır ceza nasıl kalkar renktaş?
Cezan falan yokki yazabiliyorsun, tag kalmış sadece halledilir o.Cezanı açıyorum demişti twitter'daki admin ama? Ne sebeple ceza aldım onu bile hatırlamıyorumYardımcı olabilecek var mıdır ceza nasıl kalkar renktaş?
Rodrigues aynı bizim gönderdiğimiz gibi hala kendisini süper star filan zannediyor o triplerde ve IQ seviyesi gerçekten sıkıntılı hala her topu sağına çekip tüm gücüyle şut çekmeye çalışıyorHücumda da öyle ahım şahım değiller. Moses topsuz oyunda 0 rodrigues de öyle hadi kruse doğru yerde durur atar ama onun da pres özelliği yok Orta saha evlere şenlik. Büyük ihtimalle anadolu deplasmanlarından çok büyük hezimetlerle ayrılacaklar
Muleka çok büyük potansiyel. Samatta yi alsak genkin yerine alacağı adam o derece yani. Ama inanmıyorum bize yedirmezler.

Özgür Ayten Tanzanyalı Muleka ile anlaşılmış demiş.