Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler boşuna kap beklemeyin. kap gelecek olsa rodop ali naci falan 1000 tane twit atarlardı

Bu mac ozelinde pozisyon bilgisi konusunda ortalanan her topda muhakkak poz icindeydi

Orta alanda top yapilirken servisci olarak iyi istasyon oldu

Pozisyon bilgisi iyi bu cocugun

Ha golcu mentali hakan kadar olmayabilir bunu zaman gosterir ama su ana kadar izledigim hakana en benzeyen forvet yillar sonra
Stil olarak benzeyebilir de çok eksisi var yav, özellikle kafa topu ve ağır olması büyük eksiler şu an için. Mesela gelen toplarda markaj altındaysa hep pası düşünüyor golden ziyade, bu da önemli bir eksi aslında. Burak zamanında bu konuda çok eleştirilirdi ama golü düşünmek gol sezgisini zamanla çok geliştiriyor.

Vedatın golleri genelde altı pasta tek vuruş ya da karşı karşıya oluyor bu yüzden. Mesela markaj altında kontrol edip vurduğu az golü var bir bize attı herhalde.

En temizi ilaç, evde ilaç yoksa süt veya elma sirkesi
adamı öldüreceksin. midesi yanan kardeşim başka bir hastalığın var mı muayene olmanı öneririm, imkanın yoksa PPİ dediğimiz ilaçlardan birini(lansor,pantpas,aprazol,nexium) iç. Ancak yanan kısmın miden değilde göğüs orta hattıysa gaviscon double action iç. geçmiş olsun mide kanama şüphesi olana yoğurt ve süt önermeyiniz.

valla rengim bilmiyorum ama adminstratoru yazarken 4 kere baktım nasıl yazıldığında

Eskiden yoğun bir disiplin altındaydık, öyle yanlış yazdım geçtim olmazdı. Yanlış yazan 1 gün ban alırdı. Senin doğru yazmaya dikkat etmen iyi bir şey yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt