Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Üye 0-20 Mesaj
Sarı Üye 20-200 Mesaj
Kırmızı Üye 200-1.000 Mesaj
Parçalı Üye 1.000-2.000 Mesaj
Tecrübeli Üye 2.000-5.000 Mesaj
Aslan Üye 5.000-10.000 Mesaj
10 Numara! 10.000-20.000 Mesaj
Şef Gümüş Kıvrım 20.000-30.000 Mesaj
Baba Gündüz 30.000-40.000 Mesaj
Taçsız Kral 40.000-50.000 Mesaj
GSCimbom Efsanesi 50.000 Mesaj ve üzeri

Ben 10 yıllık üyeyim yokmu bize özel bir ünvan

Mide yanmasi icin bu aşamada süt vs kullanmani tavsiye etmeyiz. Sebebi belli olmadigi sürece kontra endekasyon olabilir ve içtiğin sıvı vs. olasi bir kanamada duruma kötü tesir eder.

Yeme icmeye bağlı bir yanma ise evvela bu gida ve sivilardan uzak durmak lazim. Yağlı yiyecek, et, asitli icecek vs. bu yanmalara sebep olabilir. Bunun yaninda migde yanmasi cok gorunuyorsa kilo ve olasi sigara kullanimindan kurtulmanda buyuk fayda var. Aksamlari yattigin vakit kafanin altina kalin yastiklari almanda fayda olabilir. Rahatlarsin.

Ilaclara gelirsek, iki turlu migde asit nötr eden ilaclar var. H2-antagonist ve PPI. Tavsiyem evvela H2-antagonist ile baslaman. Ranitidin bir örnek. Faydası olmazsa PPIye gecebilirsin. Turkiyede bu ilaclara recete gecerlimi bilmiyorum. Avrupada suan kaldigim yerde recetesiz alabiliyorsun. Hap ile baslamani tavsiye ederim. Eger yanma ama yukariya kadar geliyorsa ve yemek borunu etkiliyorsa sivi türü ilac kullaniminda fayda gorebilirsin. Gecmis olsun @Hakan Duztepe

hocam bir 70clik kirmizi sarap ictim.

Ben nezaman bira veya sarap icersem hemen basliyor, mesela raki ve vodka hic olmuyor.

nedenki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt