Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatile gelıyorlar iste buraya..Kadın tatilde falan olmasın
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydınger koy okunuyorAbi nasıl okudunuz o yazıyı ya![]()
![]()
![]()
Mevlut seni ihya ederdi Reco kardeşim ah ah iş bilmiyorlar bizimkilertatile gelıyorlar iste buraya..
Daha da falcao maasi yuksek demeyin
Fernando 3.3
Selcuk 2.9
Toplam 6.2 Mio
Falcao 5.5
Selcuk 600k
Toplam 6.1 mio
100bin artidayiz
Garry 1.7
Luyindama 1.0
700bin arti
Ndiaye 2.8
Seri 2.8
0
Artidayiz iste
Jackson Muleka nasıl topçu bilen var mı?
hocam bir 70clik kirmizi sarap ictim.
Ben nezaman bira veya sarap icersem hemen basliyor, mesela raki ve vodka hic olmuyor.
nedenki
ben midesizim mesela freudcum. bütün fabrika cuma günü zehirlendi yemekten bana bir şey olmadı.1983 yilinda arastirmaci Singer ve arkadaslari bir deney sonucunda sarap ve biranin migdedeki gastrin seviyesini mesela whiskeye gore daha fazla arttirdigini gormus. Gastrin migdedeki asitin salgilamasini tetikleyen onemli hormonlardan biri. Yani alkolik iceceklerin kendi icinde barindirdigi maddeler migdedeki asit produksiyonunu tetikleyebildiginin bir gostergesi olarak kabul edilebilir bu. Ama tabi her insanda ayni icecek sonucunda ayni asit tetiklemeside gorunmez. Bu yine bünye, organin islevi ile alakali bir durum
O na gore bu yaz yazilmayan maicon Serdar eren felan da varaldığımız 6 oyuncu daha var
1983 yilinda arastirmaci Singer ve arkadaslari bir deney sonucunda sarap ve biranin migdedeki gastrin seviyesini mesela whiskeye gore daha fazla arttirdigini gormus. Gastrin migdedeki asitin salgilamasini tetikleyen onemli hormonlardan biri. Yani alkolik iceceklerin kendi icinde barindirdigi maddeler migdedeki asit produksiyonunu tetikleyebildiginin bir gostergesi olarak kabul edilebilir bu. Ama tabi her insanda ayni icecek sonucunda ayni asit tetiklemeside gorunmez. Bu yine bünye, organin islevi ile alakali bir durum
Ligde son 20 senede siyahi ve brezilyalı olmayıp sükse oluşturan güney amerikalı bir isim var mı bu arada? aklıma bir cardozo geliyor.
kim bu ivanlildoIvanildo Fernandes'i Trabzonspor kiralamış..