Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muleka işi ne oldu ?

Kadin miamide tatilde avrupaya geliyirdor

Bos is o

Once falcao yalniz gelir imza asamasinda

Hicbir iyi bir baba cocuklarini o arbedeye ne olacagi belli olmayan bi yere sokmaz beyler :)

Falcao bence zaten tamam

hocam bir 70clik kirmizi sarap ictim.

Ben nezaman bira veya sarap icersem hemen basliyor, mesela raki ve vodka hic olmuyor.

nedenki

1983 yilinda arastirmaci Singer ve arkadaslari bir deney sonucunda sarap ve biranin migdedeki gastrin seviyesini mesela whiskeye gore daha fazla arttirdigini gormus. Gastrin migdedeki asitin salgilamasini tetikleyen onemli hormonlardan biri. Yani alkolik iceceklerin kendi icinde barindirdigi maddeler migdedeki asit produksiyonunu tetikleyebildiginin bir gostergesi olarak kabul edilebilir bu. Ama tabi her insanda ayni icecek sonucunda ayni asit tetiklemeside gorunmez. Bu yine bünye, organin islevi ile alakali bir durum

1983 yilinda arastirmaci Singer ve arkadaslari bir deney sonucunda sarap ve biranin migdedeki gastrin seviyesini mesela whiskeye gore daha fazla arttirdigini gormus. Gastrin migdedeki asitin salgilamasini tetikleyen onemli hormonlardan biri. Yani alkolik iceceklerin kendi icinde barindirdigi maddeler migdedeki asit produksiyonunu tetikleyebildiginin bir gostergesi olarak kabul edilebilir bu. Ama tabi her insanda ayni icecek sonucunda ayni asit tetiklemeside gorunmez. Bu yine bünye, organin islevi ile alakali bir durum
ben midesizim mesela freudcum. bütün fabrika cuma günü zehirlendi yemekten bana bir şey olmadı.

cok sagol hocam, ozaman raki ve vodka ya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt