Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kötü düsünmeyin burdan dönmez diyen arkadaşlar bu yönetimle bu klüp tam 1 dönem forvet transfer edemedi forvetsiz oynadı ara transferin son gününde aldığı 2 adamı satmak için klüp arıyor şu an alan pato skandalları nı söylemiyorum bile eğer geçen yaz son gün yapabilseler cornelius wagner love ikilisi ile oynayacaktık geçen sene şimdi bir daha düşünün şu tablo da her şey mümkün bariyerlerin cikmayacaginin garantisi yok.. Maalesef çok balık hafızalıyız.

Mariano diaz bugün maça çıktı.Öyle bir kaç güne bitecek bir transfer gibi durmuyor.

Hemen moral bozmaya gerek yok. Biten bir şey zaten yok. Böyle transferler her zaman zor olur.

Bizim medya her zamanki gibi erkenden oldu bittiye getiriyor.

Ben 1 hafta 10 gün daha sürecin devam edeceği düşüncesindeyim.

Monaco için dış basında kesin bir transfer haberi yok yani forvet almaları en az 1 hafta sürer hiç şakam yok durum böyleyse vazgeçmek lazim alternatif ler hazırsa..
Niye ben Onyekuru haberini de hiç görmemiştim
Birden 15 m a anlaştılar diye haber çıktı

Bence yarın bu iş biter. Cuma da kap gelir. Cumartesi falcao maçı izlemeye gelir. Bunu da bi şey bildiğimden değil eğer bu transfer olmazsa büyük tepki olacak taraftardan, inanılmaz beklenti oluştu ve bu beklentiyle de rakiplerin de gardı düşücek haliyle. Yönetim de bunun farkında. Olumsuz bi şey olursa bunun altından kalkamazlar. O yüzden falcao bizde bence rahat olun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel forvette nasıl oynuyor

4-3-3 de baslamis :asd:

falcao.webp

Bu iş bu hafta olmaz ise yönetim acayip sarsılır ben size diyeyim. Kurban Bayramı haftası 1 hafta hicbisey olmaz. Sonra kalıyor 1 hafta. O saatten sonra ne forvet alabilirsin, ne satabilirsin. Bu hafta sonuna kadar oldu oldu yoksa işler değişir. 6 numara için bişey demiyorum 3-4 oyuncu ile temas vardır mutlaka alırlar.
Tüm dünya basını falcao haberi girdi, başka forvet almaya kalksan 12-15 arasında en az fiyat cekerler

Ahmet Bulut ve Jorge Mendes'e güveniyorum. Biri Falcao'yu almadan geri dönmez, diğeri de Monaco'ya sakat Silva'yı bile kitler. Amma velakin 48 saat içerisinde bu iş çözülecek denip daha sonra Monaco forvet almadan göndermiyor denmesi biraz can sıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt