Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gun oncesinin haberi tam 6 GUN

TRANSFER | Andre #Silva transferinde sorun yaşayan ve henüz Radamel Falcao için @Galatasaray’dan resmi bir teklif almayan #Monaco kulübünün, sezonun başlamasına 15 gün kala, Kolombiyalı golcü ismi, en azından şimdilik, takımda tutması bekleniyor. (via @lequipe) https://t.co/zgms3Pk56X

Ben bu adamlardan bekliyorum bitince, Seten falan yerine

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünya üzerinde alacağı oyuncunun oynadığı takımın, o mevkiye transfer yapmasını bekleyen tek takımız herhalde. Asamoah için bekledik, Alan için bekledik, Banega için bekledik şimdi de Falcao.

Başkası niye yapmıyor abi. Monaco Mariano yerine Madrid'in oyuncu almasını beklemiyor. Sevilla Fernando yerine adam almamızı beklemedi. Fenerde Bjkde de benzer haber hatırlamıyor. Tek biz bekliyoruz kerizlik mi yapıyoruz acaba anlamadım bu işi.
Çetin Abi, bilgisayar oyununda bile var bu.

Mitroğlu eğer kalacaksa oynasın kupa maçında gidecekse gerek yok

Dünya üzerinde alacağı oyuncunun oynadığı takımın, o mevkiye transfer yapmasını bekleyen tek takımız herhalde. Asamoah için bekledik, Alan için bekledik, Banega için bekledik şimdi de Falcao.

Başkası niye yapmıyor abi. Monaco Mariano yerine Madrid'in oyuncu almasını beklemiyor. Sevilla Fernando yerine adam almamızı beklemedi. Fenerde Bjkde de benzer haber hatırlamıyor. Tek biz bekliyoruz kerizlik mi yapıyoruz acaba anlamadım bu işi.
Parasi olan beklemez parasi olmayan it gibi bekler baska carenmi var monacaya 5 milyon euro bonservis ver bu gece gelir

Falcao gelir niye stres ettiniz bu yaştan sonra bu adama allah gibi tapacak başka takım taraftarı yok. Buraya paşa paşa gelecek efsane olacak ve gidecek.

Her yol Falcao'ya çıkıyor.
Ne alaka Allahtan başka kimseye tapmayız.a yorum yazarken Haddini bileceksin sınırını bileceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
uzadıkça işler sarpa sarıyo bi an önce bitsin şu iş artık 6 numara transferi daha önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt