Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu kadar karizma Galatasaray diyen başka bi ırk görmedim

Bu arada bu da ilginizi çekebilir :asd: Türkiye'de oynayan hangi futbolcuları biliyorsunuz diye sorduklarında genelde ilk cevap hatta tek cevap Wesley Sneijder oluyor. Falcao gerçekten sadece bunun için bile transfer edilmeli bence. :tbr:

seten olayını neden bu kadar dramatize ettiniz ki adam falcao asparagas falan dememiş monaco forvet almadan gelmez demiş alt tarafı

banega gelirse belhanda gitmeli belhanda banega aynı anda cok kırılgan orta saha olur

6 no transferi şarttt

Zulfo aga umarim bitirir yarin transferi ve söyle bir inis yapar istanbula. Monaco dedigimiz yer, Zulfo Aga´nin asiretinin dörtte bir kadar, bizimle oynamasinlar.

seten olayını neden bu kadar dramatize ettiniz ki adam falcao asparagas falan dememiş monaco forvet almadan gelmez demiş alt tarafı
Sanırım transfere verdiği %51 lik oran okurlarını tatmin etmedi. Tepki bu yüzden. Yoksa monako adam almadan bırakmaz lafını dün nevzatta söyledi. O bilinen bi sihirbazlık hilesidir. Onda sıkıntı yoj.

monaco'nun uc kurus bonservis icin pazarlık yaptıgına da, forvet transferi yapmayı bekledigine de inanmıyorum. bence falcao ikna edilemedi henuz.

Bu setene alttan alta olumsuz hava ver falan mı dediler acaba?

taraftarı olumsuz bir duruma alıstırmak icin

Falcao olayı seten lik bir durum degilki.

Hiç bir Avrupa basını, columbia basını ttwiiter hesapları hicbir paylaşım yapmıyor artık. Bu hafta sonu gelecek adamın falcao olduğunu düşünürsek böyle sessizlik iyi değil.

Falcao gelmez ise bu hafta, kurban bayramı filan derken bu yönetim yine forvetsiz bırakır bizi.

Falcao olayı seten lik bir durum degilki.

Hiç bir Avrupa basını, columbia basını ttwiiter hesapları hicbir paylaşım yapmıyor artık. Bu hafta sonu gelecek adamın falcao olduğunu düşünürsek böyle sessizlik iyi değil.

Falcao gelmez ise bu hafta, kurban bayramı filan derken bu yönetim yine forvetsiz bırakır bizi.

sessizlik mi? bu hafta dis basin costu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt