Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Belhanda İrfan
Feghouli Mohamed Onyekuru

Hocanin kafasında ki 11 bu şekilde herhalde ama orta saha bana kalırsa çok yumuşak...
Taylan yerine melo tarzı biri lazım Belhanda konusuna girmiyorum hiç bu sene mecbur oynayacak...​
Belhanda yerine Taylan ve Taylanin yerine dediğin givi Fernando, Melo gibi biri lazım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

20.00 , 20.45
gibi saatlerde de açıkladığımız çok oldu sanki
21.21 e dikkat ahbab

Bugün 21. yüzyılın 21. yılının 21. günü saat 21.21

images-12.webp

--- Cimbomajans özel sallama servisi---

Herkes transfer bekliyor da nasıl olcak anlamadım sponsor olsa bile bizim sattığın kadar al cezamız yok mu hangi parayla alacağız? Satılan bir tek topçu yok. Diagne malını da kimsenin alacağını sanmıyorum bizim gibi keriz bir yönetime sahip kulüp var mıdır ki!!!

transferlet gelsin bizim sözleşmeler şikecilerinki gibi gizli kapaklı değil görürüz opsiyon var mı yok mu ondan sonra sayar söversiniz

şuan febe maçı var olumsuz haber pompolayanlar maçı izliyor şuanlarin kıymetini bilin

-----------------------------------------Muslera--------------------------------------------------
Transfer--------------------Boss-----------------------Marcao--------------------------Saracchi

-----------------------------------------Taylan----------------------------------------------------
---------------------------Belhanda-------------------İrfancan-----------------------------------

Feghouli--------------------------------Transfer----------------------------------------Onyekuru

:ka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt