Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Eurovision yarışmasında sonuçları açıklarken mizah amaçlı bu fotoğrafı paylaşıyoduBu adamin cihanla alakasi ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eurovision yarışmasında sonuçları açıklarken mizah amaçlı bu fotoğrafı paylaşıyoduBu adamin cihanla alakasi ne
Levent Tüzemen ; Galatasaray Hulk'a teklif yaptı ancak iki senelik 9 milyon Euro istediği için vazgeçti Galatasaray ...
Emre Akbaba ile Belhanda küs galiba.
transferleri arka arkaya acıklayacaklar büyük ihtimal. bakalım kimler gelecek.
@Osman SEDEN abi ne diyorsun gürcanla ilgilibu gürcan bilgiçi biri silkelesinde kendine gelsin
@Cihan Ağzıkara eurovisyon baslasinEurovision yarışmasında sonuçları açıklarken mizah amaçlı bu fotoğrafı paylaşıyoduEurovision sonrası şu yarışma olacak şeklinde
![]()
Nediyor cayci gurcan. Selcuk icin cay icmeye bile gecmez diyordu@Osman SEDEN abi ne diyorsun gürcanla ilgili
Başlasın valla ya şampiyon olasım var@Cihan Ağzıkara eurovisyon baslasin
NdaişmiyeRodop: 22-23 yaşlarında bir orta saha için 1,5-2 m peşinat isteniyor. O oyuncu ile de görüşmeler devam ediyor
vala ben hala olacağını düşünüyorum. irfan gercekten ayrılmak istiyorsa bir yol bulunur. hep diyorum göksel gümüsdag iyi galatasaraylı terim in de yakın dostudur.İrfanda var mı müspet bir gelisme