Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Feghouli-Onyekuru-Belhanda-İrfan gibi oyuncularla da kötü oynamaz..İyiydi. Oynadığı zaman arkasıda iyiydiyalnız, şimdi oynasa o kadar pozisyona giremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli-Onyekuru-Belhanda-İrfan gibi oyuncularla da kötü oynamaz..İyiydi. Oynadığı zaman arkasıda iyiydiyalnız, şimdi oynasa o kadar pozisyona giremez.
oa mateta gitmişşşş vay bee mutlu oldum![]()
Benteke de olabilir, sezon sonu sozlesmesi bitiyor, Mateta’yi transfer ettiler, Batshuayi var, Ayew var,
Aynısını yazdım çok faydalı olur strikerlik olarak biraz düştü son yıllarda ama yatabarenin bile iş yaptığı ligi henüz çok olmayan yaşı ve fiziğiyle öttürür![]()
Benteke de olabilir, sezon sonu sozlesmesi bitiyor, Mateta’yi transfer ettiler, Batshuayi var, Ayew var,
Lorenteyi 2 sene önce aliyorduk ya gelmesin, costa hic gelmesin.. zaza olabilirmi?avrupalı tecrubeliymis yazıldıkları renktaş avrupa pasaportlu 32 üstü liorente olabilir griud olmaz herif hala chelsea de kadroya giriyor diego costa aslen brezilyalı ama.neticede ispanyol vatandaşı oda olabilir

götürmez olur mu , Gomis bize gelmeden önce bentekeden daha kötü durumdaydıAynısını yazdım çok faydalı olur strikerlik olarak biraz düştü son yıllarda ama yatabarenin bile iş yaptığı ligi henüz çok olmayan yaşı ve fiziğiyle öttürür
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benteke:Benteke olsa keşke ıslanırdım
Sırılsıklam oldumBenteke:
bu sezon: 3 gol
gecen sezon: 2 gol
ondan onceki sezon: 1 gol
![]()
valla premirde gol atmaması normal ama.burda kikirdaksiz abubakar bile bu kadar gol atıyorsa o herif o fizikle çok ilginç işler yapabilirBenteke olabilir ama bir tek sorun var, herif gol atamiyor![]()
kesin budur o zamanBenteke:
bu sezon: 3 gol
gecen sezon: 2 gol
ondan onceki sezon: 1 gol
![]()
Zaten iyi topçu burak kötü oynamaz yalnız bu saydığın isimler yine o dönemin bence çok gerisinde.Feghouli-Onyekuru-Belhanda-İrfan gibi oyuncularla da kötü oynamaz..
Bu Benteke tam kazmanin onde gideni, genc yasinda wonderkid diye ilan edildigini icin cogu insanda hala 'su Belcikali klas forvet' akillara geliyor olabilir ama herifin gol ortalamasi Ali Lukunku kadar.valla premirde gol atmaması normal ama.burda kikirdaksiz abubakar bile bu kadar gol atıyorsa o herif o fizikle çok ilginç işler yapabilir